Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Det er et af de allersmukkeste hjørner på Sydfyn, et område som i årevis har været hjemsted for en lang række fødevareproducenter, som producerer alt, hvad hjertet kan begære i høj kvalitet midt i Danmarks grønne hjerte.

Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Hvad destilleriet mangler i størrelse, gør produkterne op for i smag, og produktionen er baseret på det solide, ærlige håndværk med inspiration hentet i Skotland.

Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Netop tiden er essentiel på Mosgaard. Produktionen foregår med økologisk dansk bygmalt, som mæskes med god tid, og gæringsprocessen er på Mosgaard dobbelt så lang, som den er hos mange andre destillerier. Det er der en grund til. For netop tiden og roen sikrer, at gæren får arbejdsro og omdanner de naturlige sukkerstoffer fra malten til alkohol uden at efterlade uønskede smagsstoffer. Det kan smages i det færdige produkt.
Vis mere
Vis mindre

Mosgaard Whisky, #2 Oloroso, 1/2 ltr. Mosgaard Whisky A/S

Varenummer: 28188908
DKK 599,00
(DKK 479,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørMosgaard Whisky A/SLandDanmark
OmrådeFynUnderområdeOure
Type/FarveWhiskyFadlagring36 måneder
DyrkningØkologiskRiedel glasWhisky
Alkohol 46,00%Flaskestørrelse1/2 ltr.
Proptype PlasticpropPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Ren, blød og sødmefuld med præg af karamel og med rige frugtnoter som pære, fersken, druer, nødder og tørret frugt. Virkelig en charmerende og samtidig kompleks, fynsk oplevelse.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk