Økologisk
Premium Brands

Mosgaard Tangerine Gin, 50 cl.

Danmark
1/2 ltr.
DKK 299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mosgaard Tangerine Gin er en sødmefuld gin, som tager smag fra de friske mandariner og mandler, der er indgået i produktionen. Mandarinerne giver et lækkert, meget aromatisk udtryk og sødmen bliver balanceret med lidt lime, som også er en del af Mosgaard Tangerine Gin. Andre smagsgivere er enebær, anis, nelliker og korianderfrø. Tangerine Gin er oplagt som del af en cocktail, evt. sammen med lidt rosmarin, stykker af æble, rabarber eller hindbær – eller naturligvis med en god tonic. Som alle Mosgaards produkter, er Mosgaard Tangerine Gin økologisk.
Specifikationer
Leverandør
Mosgaard Whisky A/S
Land
Danmark
Underområde
Fyn
Type/Farve
Gin
Dyrkning
Økologisk
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Det er et af de allersmukkeste hjørner på Sydfyn, et område som i årevis har været hjemsted for en lang række fødevareproducenter, som producerer alt, hvad hjertet kan begære i høj kvalitet midt i Danmarks grønne hjerte.

Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Hvad destilleriet mangler i størrelse, gør produkterne op for i smag, og produktionen er baseret på det solide, ærlige håndværk med inspiration hentet i Skotland.

Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Netop tiden er essentiel på Mosgaard. Produktionen foregår med økologisk dansk bygmalt, som mæskes med god tid, og gæringsprocessen er på Mosgaard dobbelt så lang, som den er hos mange andre destillerier. Det er der en grund til. For netop tiden og roen sikrer, at gæren får arbejdsro og omdanner de naturlige sukkerstoffer fra malten til alkohol uden at efterlade uønskede smagsstoffer. Det kan smages i det færdige produkt.
Mosgaard Tangerine Gin er en sødmefuld gin, som tager smag fra de friske mandariner og mandler, der er indgået i produktionen. Mandarinerne giver et lækkert, meget aromatisk udtryk og sødmen bliver balanceret med lidt lime, som også er en del af Mosgaard Tangerine Gin. Andre smagsgivere er enebær, anis, nelliker og korianderfrø.
Tangerine Gin er oplagt som del af en cocktail, evt. sammen med lidt rosmarin, stykker af æble, rabarber eller hindbær – eller naturligvis med en god tonic.
Som alle Mosgaards produkter, er Mosgaard Tangerine Gin økologisk.
7. december 2018
6 STJERNER af Maria Grønlykke på www.vinbladet.dk
"Botanicals: Enebær, anisfrø, nelliker, korianderfrø, frisk skal af mandarin og lime, Ø. Intens duft med orangepræg og koriander. Delikat, lang, elegant, rig smag. Original. Forfriskende og lækker. Fin til gintonic og dry martini."