Mosgaard Red Love Gin, 50 cl.
Før musen henover billedet for at zoome
Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Det er et af de allersmukkeste hjørner på Sydfyn, et område som i årevis har været hjemsted for en lang række fødevareproducenter, som producerer alt, hvad hjertet kan begære i høj kvalitet midt i Danmarks grønne hjerte.

Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Hvad destilleriet mangler i størrelse, gør produkterne op for i smag, og produktionen er baseret på det solide, ærlige håndværk med inspiration hentet i Skotland.

Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Netop tiden er essentiel på Mosgaard. Produktionen foregår med økologisk dansk bygmalt, som mæskes med god tid, og gæringsprocessen er på Mosgaard dobbelt så lang, som den er hos mange andre destillerier. Det er der en grund til. For netop tiden og roen sikrer, at gæren får arbejdsro og omdanner de naturlige sukkerstoffer fra malten til alkohol uden at efterlade uønskede smagsstoffer. Det kan smages i det færdige produkt.
Vis mere
Vis mindre

Mosgaard Red Love Gin, 50 cl.

Varenummer: 28082008
DKK 299,00
(DKK 239,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørMosgaard Whisky A/SLandDanmark
UnderområdeFynType/FarveGin
DyrkningØkologiskFlasker pr. Colli6
Serveringsforslag Drinks - Cocktails
Alkohol 40,00%
Flaskestørrelse1/2 ltr.Proptype Plasticprop
PakningKarton
Smagekommentarer
Fyn producerer nogle af verdens allermest smagfulde æbler. Mosgaard producerer muligvis Danmarks bedste gin. Derfor er det selvfølgelig oplagt, at Mosgaard producerer en gin, som gør brug af de fynske æbler i destilleriets grønne baghave. Her er brugt æbler af sorten Red Love, som giver en frisk og let sødmefuld most. Destilleriet har samtidig brugt rørsukker og Madagaskarvanilje, som giver den færdige gin et virkelig behageligt touch af sødme, friske æbler og let syre i en helt ny gin-oplevelse, der ikke minder om noget, du har prøvet før. Mosgaard Red Love Gin kan sagtens nydes ren hen over lidt is eller med en god tonic. Alternativt går den også rigtig godt i spænd med to dele mousserende, sødmefuld prosecco eller asti til én del Mosgaard Red Love Gin. Som alle Mosgaards produkter er Mosgaard Red Love Gin økologisk.
Glas der passer til vinen
Big O Wine Tumbler Pinot Noir 0414/67 Riedel
Bon Accord Tonic vand, 200 ml.
Mest populære
2018 Solensis - Årets Stjernevin 2019
2018 Solensis - Årets Stjernevin 2019
Før DKK 125,00
Fra DKK 79,00
(Fra DKK 63,20)
Prosecco Era Organic
Prosecco Era Organic
DKK 115,00
(DKK 92,00)
Stockholms Bränneri Dry Gin, 50 cl.
Mosgaard Sweet Rhubarb, 50 cl.
Mosgaard Sweet Filippa Gin, 50 cl.
2018 Cotes du Rhone
2018 Cotes du Rhone
DKK 85,00
(DKK 68,00)

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk