Økologisk
Premium Brands

Mosgaard Handcrafted Dry Gin, 50 cl.

Danmark
1/2 ltr.
DKK 299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mosgaard Dry Gin er en forholdsvis frisk gin, som samtidig balanceres med en let sødme og slutter af med en lang, behagelig eftersmag med noter af citrus. Gin er ikke bare gin, og Mosgaard Dry Gin er produceret med enebær, lakridsrod, anisfrø, mandler, nelliker, sort peber, korianderfrø, citrongræs og frisk skal fra citron, lime og appelsin. Er du til Gin & Tonic? Så er Mosgaard Dry Gin oplagt, men faktisk kan den også nydes bare over is med lidt friskpresset limesaft. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af eksempelvis din Gin & Tonic, så brug lidt friske mynteblade, basilikum, citronverbena eller lime. Som alle Mosgaards produkter er Mosgaard Dry Gin økologisk. Vinder af IWSC Sølv 2017.
Specifikationer
Leverandør
Mosgaard Whisky A/S
Land
Danmark
Underområde
Fyn
Type/Farve
Gin
Dyrkning
Økologisk
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Det er et af de allersmukkeste hjørner på Sydfyn, et område som i årevis har været hjemsted for en lang række fødevareproducenter, som producerer alt, hvad hjertet kan begære i høj kvalitet midt i Danmarks grønne hjerte.

Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Hvad destilleriet mangler i størrelse, gør produkterne op for i smag, og produktionen er baseret på det solide, ærlige håndværk med inspiration hentet i Skotland.

Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Netop tiden er essentiel på Mosgaard. Produktionen foregår med økologisk dansk bygmalt, som mæskes med god tid, og gæringsprocessen er på Mosgaard dobbelt så lang, som den er hos mange andre destillerier. Det er der en grund til. For netop tiden og roen sikrer, at gæren får arbejdsro og omdanner de naturlige sukkerstoffer fra malten til alkohol uden at efterlade uønskede smagsstoffer. Det kan smages i det færdige produkt.
Mosgaard Dry Gin er en forholdsvis frisk gin, som samtidig balanceres med en let sødme og slutter af med en lang, behagelig eftersmag med noter af citrus. Gin er ikke bare gin, og Mosgaard Dry Gin er produceret med enebær, lakridsrod, anisfrø, mandler, nelliker, sort peber, korianderfrø, citrongræs og frisk skal fra citron, lime og appelsin.
Er du til Gin & Tonic? Så er Mosgaard Dry Gin oplagt, men faktisk kan den også nydes bare over is med lidt friskpresset limesaft.
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af eksempelvis din Gin & Tonic, så brug lidt friske mynteblade, basilikum, citronverbena eller lime.
Som alle Mosgaards produkter er Mosgaard Dry Gin økologisk.
Vinder af IWSC Sølv 2017.
7. december 2018
6 STJERNER af Maria Grønlykke på www.vinbladet.dk
"Botanicals: Enebær, lakridsrod, anisfrø, nelliker, sort peber, korianderfrø, citrongræs, frisk skal af lime, citron, appelsin.
Duft meget ginnet, smag urklassisk gin, ren, harmonisk, fin og forfriskende."