Mortlach blev grundlagt tilbage i 1823. Dengang var det det eneste lovlige destilleri i Dufftown, også kaldet hjertet af Speyside. I begyndelsen var destilleriet egentlig ikke noget særligt. Det var dog kun indtil George Cowie slog sig til i 1853. Han var tidligere ingeniør og brugte sin viden til at løfte destilleriet til nye højder og sikrede Mortlach et flot renommé.

I dag producerer Mortlach én af Speysides kraftigere whiskyer. Regionen byder på masser af bløde, behagelige whiskyer, hvor Mortlach formår at kombinere dette med noter af røg.
Vis mere
Vis mindre

Mortlach 20 Years 43,40%, 0,70 ltr.

Varenummer: 28187209
DKK 2.289,00
(DKK 1.831,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LandStorbritannienOmrådeSpey
Type/FarveWhiskyDyrkningTraditionel
Riedel glasWhiskyAlkohol 43,40%
Flaskestørrelse0,70 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Tætbygget og samtidig elegant. Lokkende aroma af tørrede frugter, cedertræ, læder og tobak.Kroppen er robust og fyldig og hænger sig på tungen med en nærmest olieret citrusaroma og kødfyldte barbecuenoter, krydderier, egetræ, bær, marmelade og kakaobønner. Eftersmagen er på samme vis kompleks med præg af ingefær, roser og lakrids.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk