Monin Sirup Kaffe, 5 x 5 cl.

Frankrig
1/4 ltr.
DKK 95,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Monins sirupper kan virkelig give et pift til din kaffe eller andre varme drikke, lige fra te til kakao til en fancy latte, der vil gøre enhver barista misundelig. Med denne box får du virkelig lov til at lege og opdage smagsvariationer, der kan overraske og imponere. Karamel Chocolate Cookie Hasselnød Gingerbread Vanilje
Specifikationer
Land
Frankrig
Type/Farve
Sirup
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Flaskestørrelse
1/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Franske Monin har været familieejet siden 1912 og er i dag kendt over det meste af verden. I dag er det tredje generation, der driver værket – stadig med virksomhedens franske arv i bagagen. Franskmændene er en vigtig spiller på verdensmarkedet for sirupper, frugtmixes, saucer og likører i over 150 smagsnuancer og findes på cafeer, barer og restauranter over hele verden. Det er ingen tilfældighed. Med fokus på kvalitet og produceret på naturlige ingredienser er Monins produkter foretrukne af mange.
Monins sirupper kan virkelig give et pift til din kaffe eller andre varme drikke, lige fra te til kakao til en fancy latte, der vil gøre enhver barista misundelig. Med denne box får du virkelig lov til at lege og opdage smagsvariationer, der kan overraske og imponere.

Karamel
Chocolate Cookie
Hasselnød
Gingerbread
Vanilje