FRANCISCO BAETTIG KÅRET SOM ÅRETS CHILENSKE WINEMAKER 2011

21. maj 2012
FRANCISCO BAETTIG KÅRET SOM ÅRETS CHILENSKE WINEMAKER 2011
Viña Errazuriz chefwinemaker, Francisco Baettig, har netop modtaget den fornemme titel og kåring som Winemaker of the Year 2011 af The Write’s Circle, den chilenske sammenslutning af mad- og vinskribenter.

Traditionen tro afholdt the Writers’ Circle, som består af Chiles ledende mad- og vinskribenter deres 18. årlige møde her i marts 2012 for at kåre vinderne af hele 14 forskellige titler indenfor forskellige mad- og vinkategorier. Begivenheden er hvert år en af de mest prestigiøse og mest omtalte mad- og vinevents i Chile.
Francisco Baettig får den flotte pris som Winemaker of the Year 2011 som om en anerkendelse af sin professionelle karriere og udvikling, kvaliteten af de vine, han har produceret og fået international anerkendelse for – inklusiv icon wines som Don Maximiano Founder’s Reserve, Viñedo Chadwick og Seña – og for at skubbe grænserne af Aconcagua dalen helt ud til kysten, for derved at udvikle de overraskende koldklimatiske vine, som udgør Viña Errazuriz’s Aconcagua Costa-serie.