H.J. Hansen Vin vinder Innovation Award til Smurfit Kappa

12. december 2014
 H.J. Hansen Vin vinder Innovation Award til Smurfit Kappa
Unik vinemballage fra H.J. Hansen Vin vinder Innovation Award til Smurfit Kappa Nordic Innovation event i november 2014.

Juryen, som bestod af både medarbejdere fra Smurfit Kappa såvel som kunder fra de deltagende lande, lagde i deres beslutning vægt på følgende:
Emballagen præsenterer 1, 2 og 3 stk. vinemballagerne samlet i en modulopbygget samlebakke på ny og uset måde.
Emballagerne kan tilpasses enkelte kunder ved blot at påsætte et bånd med firmaets logo påtrykt.
Anvendelsen af den ”bløde” yderliner er ikke set før i denne sammenhæng, og lineren er med til at give emballagerne et meget eksklusivt og elegant look.

Emballagerne giver mulighed for at lægge fokus på vinen frem for emballagen – den nye konstruktion, hvor ikke kun etiketten på flasken, men også flaskens hals, er synlig, præsenterer vinen på en ny og unik måde.

Emballagen går nu videre til næste del i konkurrencen, hvor den har muligheden for at blive udvalgt til at deltage i Smurfit Kappa Innovation Award i Amsterdam i foråret 2015

Med 1½ års mellemrum afholder Smurfit Kappa Innovation Award og kårer de mest unikke og innovative emballager, der er blevet produceret i perioden. Næste event løber af stablen i april 2015, og inden da, afholdes der regionale events. Smurfit Kappa Nordic Innovation Event blev afholdt i København i november 2014 med deltagelse fra Danmark, Sverige, Norge, Letland og Litauen.

Læs mere her: http://www.smurfitkappa.com/vhome/com/Innovation/HowWeInnovate/Events/Pages/Innovation-awards.aspx