Nyd smagen af HCA Festivals vin test

16. oktober 2013
Nyd smagen af HCA Festivals vin test
I samarbejde med H.C. Andersen Festivals
har vi dedikeret et flot, velsmagende vinpar til den store, ugelange event. Med festivallens vartegn – den fascinerende skulptur – på forsideetiketten får du ikke alene en rigtig god vinoplevelse, men er også med til at støtte festivallen fremadrettet, da vi donerer kr. 5,- pr. flaske til formålet. Beløbet går ubeskåret til kultur og oplevelser i festivalugen.

H.C. Andersen Festivals er en ny og spændende event, der fremover vil trække folk i alle aldersgrupper fra både indland og udland til Odense for at opleve et overflødighedshorn af sanseindtryk.
Festivallen finder første gang sted i perioden 17. – 25. august 2013, hvor Odense centrum bliver rammen om eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper. Et genkendeligt H.C. Andersen univers i teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, men i lige så høj grad noget helt anderledes som Street Art, koncerter, lysshow og meget mere - aktiviteter som ligger i forlængelse af H.C. Andersens kunstneriske univers med masser af brændstof til fantasien.
H.C. Andersen er en af verdens største kunstnere og mest oversatte forfattere. Det verdensformat skal festivalens logo også signalere, og derfor er logoet skabt af den internationalt anerkendte kinesiske kunstner, Yue Minjun. Originalen er en mandshøj skulptur på 180 cm, som i logoet ses i en grafisk form.
Yue Minjun er valgt, fordi han er dobbelttydig i sin kunst, nøjagtig som H.C. Andersen er. I Yue Minjuns skulptur er grinet i fokus. Men griner figuren hysterisk eller glad? Hvad med alvoren i den sorte mund? De knyttede hænder? Den dobbelttydighed ses også hos H.C. Andersen. Du kan læse H.C. Andersen som barn – og du kan fortolke ham som voksen.

Læs mere om kunstner og logo på: www.hcafestivals.dk

Det er den berømte franske rigmand og slotsejer, Bernard Magrez, der står bag de to Oustric-vine, som udgør de officielle H.C. Andersen Festivals vine.
Druerne opkøbes fra nøje udvalgte druedyrkere, der alle ligger tæt på den berømte borg i byen Carcassonne. Området ligger så nordligt, at det kun lige når at blive inkluderet i Languedoc-appellationen, og klimaet er også i en højere grad influeret af Atlanterhavet end Middelhavet. Når det så er sagt, er det stadig varmt og tørt med omkring 600 mm nedbør om året...
Netop derfor er højdeforskellene af største vigtighed, da de giver messoklimaet en større kølighed og derfor forlænger den phenoliske modning med et højere syreinhold og langt bedre balance i vinene til følge.

Læs mere om vinene og køb dem online:
HCA Festivals vin

Eller køb dem i en af vores mange butikker rundt omkring i landet.
Forhandler