Økologisk
Premium Brands

Martes Santo Økologisk Gin

Spanien
0,70 ltr.
DKK 450,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Duften såvel som smagen har et utal af botaniske noter og et helt igennem naturligt udtryk fra de organiske råmaterialer fra naturreservatet Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche. Martes Santo Ecológica Premium London Dry er den første 100% økologisk certificerede gin i Spanien. Destilleret i 100 år gammel kobber pot still efter London Dry-metoden. Denne er samtidig resultatet af 100% økologiske råmaterialer, familiens bedst bevarede hemmelige opskrift og Martes Santos ultrapassionerede destillatør, som virkelig kan sit kram. Jasminblomst, angelikarod, klassisk enebær, citrusfrugter og valnød er blot få af de mange spændende ingredienser i Martes Santos hemmelige formel på et særdeles gennemført og vidunderligt destillat. Denne gin vandt i foråret 2017 en sølvmedalje i den prestigefyldte CIVAS Awards i Spanien.
Specifikationer
Leverandør
Destilerias Martes Santo SL
Land
Spanien
Type/Farve
Gin
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Wine Tumbler Pinot Noir
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Martes Santo betyder hellig tirsdag og destilleriet har mange år på bagen siden fødslen i 1870, da Francisco Girón Pineda grundlagde virksomheden med en investering på 500.000 pesetas.  Spanierne destillerer stadig på kobber og med frugt fra parken Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche i Huelva.
Duften såvel som smagen har et utal af botaniske noter og et helt igennem naturligt udtryk fra de organiske råmaterialer fra naturreservatet Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche. Martes Santo Ecológica Premium London Dry er den første 100% økologisk certificerede gin i Spanien. Destilleret i 100 år gammel kobber pot still efter London Dry-metoden. Denne er samtidig resultatet af 100% økologiske råmaterialer, familiens bedst bevarede hemmelige opskrift og Martes Santos ultrapassionerede destillatør, som virkelig kan sit kram.

Jasminblomst, angelikarod, klassisk enebær, citrusfrugter og valnød er blot få af de mange spændende ingredienser i Martes Santos hemmelige formel på et særdeles gennemført og  vidunderligt destillat.

Denne gin vandt i foråret 2017 en sølvmedalje i den prestigefyldte CIVAS Awards i Spanien.