Marchesi Antinori S.P.A.
Marchesi Antinori S.P.A.

Beskrivelse

Marchesi Antinori S.P.A.
Italienske Marchesi Antinori er 26 generationers vinhistorie i absolut verdensklasse. 630 år er svært at forstå, når det handler om én og samme familie af vinproducenter, men Antinori kan spore sin historie helt tilbage til 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i ’Arte Fiorentina dei  Vinattieri’, vinmagernes orden i Firenze. I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini – en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse,
familieejede vinhuse i hele verden. Det bliver ikke meget større end det her.
2016 Villa Antinori Chianti Classico Riserva, DOCG, Antinori
92 POINTS
92 point af James Suckling
Helt klassisk italiensk - og med Antinoris vanlige kvalitet. Denne vin har en intens og dyb, rubinrød farve i glasset. Afbalanceret på tungen, velsmagende og...
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 209,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 179,00
2017 Villa Antinori Rosso, IGT, Antinori
Villa Antinori 2017 er flot rubinrød. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 169,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 149,00
2019 Bramito del Cervo Bianco, IGT, Antinori
Bramito fremstilles fra vinmarkerne omkring den gamle, middelalderlige borg Castello della Sala. En sort, der stortrives i dette terroir, er Chardonnay....
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 179,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 149,00
2019 Calafuria Rosato, IGT, Antinori
Ferskenpink i farven og med en blød og intens aroma af fersken, roser og kirsebærblomster. Frisk og balanceret på tungen, krydret og med en meget aromatisk vedholdenhed.
2017 Tignanello Tenuta, IGT, Antinori
97 POINTS
97 point af James Suckling
Tignanello er en milepæl. Den første Sangiovese, der blev lagret på barriques, den første moderne rødvin, der blev blendet med utraditionelle sorter (Cabernet) og én af ​​de første røde vine i...
2019 Neprica Negroamaro Classic, IGT, Antinori
Flot, rubinrød farve i glasset med en aroma af kirsebær og marmelade sammen med noter af violer og anisette. Bløde og elegante tanniner balanceret med en...
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 109,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 89,00
2016 Marchese Antinori Chianti Classico Riserva, DOCG, Antinori
93 POINTS
93 point af James Suckling
Denne vin imponerer med en intens rubinrød farve.  Smagen er fyldig og afbalanceret, dyb og velsmagende med bløde og silkeagtige tanniner.
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 339,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 279,00
2018 Peppoli Chianti Classico, DOCG, Antinori
I aromaen har Pèppoli intense noter af rød frugt, kirsebær og jordbær, velafbalanceret med blomsterundertoner af hunderose. På ganen er den levende og frisk...
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 169,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 149,00
2018 Santa Cristina Fattoria Le Maestrelle, IGT, Antinori
Fattoria Le Maesterlle er en moderne, italiensk rødvin, der strutter af personlighed og som ikke skjuler sine dybe rødder i det terroir, den kommer fra -...
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 109,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 89,00
2017 Bansella Nizza Barbera, DOCG, Antinori
Nizza-området, Barberas bedste terroir, har karakteristiske lerede og sandede jorder, der muliggør vine med en fantastisk aroma og friskhed.
Marchese Antinori Cuvee Royal Sparkling, DOCG, Antinori
Let, gylden farve og bløde, cremede bobler på tungen. Aromaen vækker billeder af ferskener og brød til live. Levende og balanceret i en meget vellavet brut.
2016 Tignanello, IGT, Antinori
Tignanello er en vin i fuld harmoni. En intens, levende rubinrød farve og med en aroma af modne, røde frugter og behagelige hint af friske brombær og vilde bær. Hertil kommer også smukt integrerede...
2019 Tormaresca Chardonnay Classic, IGT, Antinori
Denne Chardonnay er Tormarescas signaturvin fra gården af samme navn. Den er et symbol på Apuliens iboende natur og regionens tradition for produkter af høj...
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 109,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 89,00
2017 Torcicada Primitivo, IGT, Antinori
Super moderne fortolkning af én af Støvlelandets allermest klassiske druer, nemlig Primitivoen. Intens, sødmefuld og spækket med saft og kraft.
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 189,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 159,00
2016 Villa Antinori Rosso, 3/8 ltr., IGT, Antinori
Vinen har en klassisk rubinrød farve og ikke mindst en fyldig og kompleks aroma af røde frugter med hint af læder, krydderier og vanilje.
2016 Mompertone Monferrato, DOC, Antinori
Mompertone kommer fra vinmarkerne i Monferrato-området, som vokser i jord, der består af kalksten og ler med årer af sand. Den har en rund fylde karakteriseret af bløde og elegante tanniner.
2016 Barolo, Prunotto, DOCG, Antinori
Traditionel Barolo, og én af Prunottos historiske vine, som første gang blev produceret i 1905 af de bedste druer i hjertet af selve appellationen Barolo.
2019 Villa Antinori Bianco, IGT, Antinori
Aromaen frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt.
2019 Rosato Toscana, Santa Cristina, IGT, Antinori
Lysende pink farve med en aroma, der er karakteriseret ved en frisk frugtighed, som duftede du til solbær, kirsebær, peberfrugt og mynte. Balanceret, blød og frugtig på tungen og i eftersmagen.
2018 Fichi d´India Primitivo, IGT, Antinori
Her får du al Apuliens livlige energi i en let, nærmest humørfyldt, frugtig og meget smagfuld vin. Rubinrød i farven og med en aroma af kirsebær, blåbær og et hint af krydderier og lakrids. Blød og...
2017 Guado al Tasso Bolgheri Superiore, DOC, Antinori
98 POINTS
98 point af James Suckling
En blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og lejlighedsvis en lille mængde Petit Verdot repræsenterer kompleksiteten og elegancen i Bolgheris terroir.
2015 Muffato della Sala, I.G.T., 50 cl, DOC, Antinori
Fascinerende vin af Sauvignon Blanc, Grechetto, Traminer, Sémillon og Riesling, som har haft gavn af Botrytis Cinerea, også kendt som ædelråd.
2019 Roero Arneis, DOCG, Antinori
Roero Arneis er korngylden i farven med let grønlige skær. Aromaen er intens med blomstrede og frugtige noter. Flot struktur på tungen med en behagelig friskhed og en lang eftersmag.
2018 Santa Christina Chianti Superiore, DOCG, Antinori
Chianti Superiore Santa Cristina er smuk rubinrød i glasset med lilla skær. Aromaen er kompleks med noter af kirsebær og blommer, som er fint integreret med andre hint af ristet egetræ og vanilje...
2016 Solaia, IGT, Antinori
Én af Italiens helt store vine! Den mest solrige del af Tignanellos bjergskråning er hjemsted for Solaia-vingården med de bedste druer fra den bedste vingård.
2018 Cassasole Orvieto Classico Abbroccato, DOC, Antinori
Casasole har en intens aroma af hvide frugter, Golden Delicious-æbler, bananer og appelsinskal - alt sammen typisk for Procanico- og Grechetto-druerne.
2019 Fichimori Negroamaro, IGT, Antinori
Fichimori nydes bedst afkølet, og er tæt forbundet til hjemstavnen i Salento, som engang blev kaldt 'Italiens Have' pga. områdets rigdom og dets varierede frugtbarhed.
2019 Vivia Bianco, DOC, Antinori
Vivia 2019 er lys, strågul i farven med grønlige nuancer, og aromaen er intens og meget behagelig.
2018 Il Burciato Bolgheri, 1.50 ltr., DOC, Antinori
90 POINTS
90 point i Wine Enthusiast
Vinen er en moderne fortolkning af Bolgheris unikke terroir lavet på omhyggeligt udvalgte Cabernet Sauvignon-, Merlot- og Syrah-druer fra Guado al Tassos vinmarker.
2013 Vignaferrovia Brunello Riserva, DOCG, Antinori
93 POINTS
93 point i Wine Spectator
Vignaferrovia viser en intens rubinrød farve. I ganen kombinerer blød, behagelig frugt, balance og friskhed, hvilket skaber en meget langvarig og vedvarende finish og eftersmag.
2019 Scalabrone Bolgheri Rose, DOC, Antinori
Tre druesorter, Cabernet Sauvignon, Merlot og et strejf af Syrah, skaber en rosé med intense aromaer, der afspejler Bolgheris terroir.
2018 Cervaro della Sala, IGT, Antinori
96 POINTS
96 point i The Wine Advocate
Vinen er indbydende og smagfuld allerede nu i dens ungdom, men viser stort gemmepotentiale. Den vil udvikle sig optimalt i de kommende år.
2019 Dolcetto d´Alba, DOC, Antinori
Dolcetto er en historisk vin fra Piemontes lange, vinøse historie. Lagring foregår på ståltanke for at sikre vinens fulde, aromatiske udtryk og druens karakteristiske noter.
2018 Il Bruciato Bolgheri, DOC, Antinori
Il Bruciato-årgangen 2018 viser en flot rød, mens næsen bliver begunstiget af moden, rød bærfrugt og af sødmefulde krydderier.
2019 Conte della Vipera Bianco, IGT, Antinori
Conte della Vipera 2019 er strågul med lysegrønlige og gyldne nuancer. Frisk, levende og velsmagende med nuancer af citronskal, aromatiske urter og hyldeblomst.
2017 Barbaresco, DOCG, Antinori
En nærmest aristokratisk vin, som dog er imødekommende og behagelig. Lagres på store egetræsfade for at højne balancen og vinens bløde indtryk på tungen.