Marchesi Antinori S.P.A.
Marchesi Antinori S.P.A.

Beskrivelse

Marchesi Antinori S.P.A.
Italienske Marchesi Antinori er 26 generationers vinhistorie i absolut verdensklasse. 630 år er svært at forstå, når det handler om én og samme familie af vinproducenter, men Antinori kan spore sin historie helt tilbage til 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i ’Arte Fiorentina dei  Vinattieri’, vinmagernes orden i Firenze. I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini – en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse,
familieejede vinhuse i hele verden. Det bliver ikke meget større end det her.
2016 Villa Antinori Chianti Classico Riserva, DOCG, Antinori
92 POINTS
92 point af James Suckling
Helt klassisk italiensk - og med Antinoris vanlige kvalitet. Denne vin har en intens og dyb, rubinrød farve i glasset. Afbalanceret på tungen, velsmagende og pulserende med en lang og vedvarende...
2017 Villa Antinori Rosso, IGT, Antinori
Villa Antinori 2017 er flot rubinrød. Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.
2019 Tormaresca Chardonnay Classic, IGT, Antinori
Denne Chardonnay er Tormarescas signaturvin fra gården af samme navn. Den er et symbol på Apuliens iboende natur og regionens tradition for produkter af høj kvalitet.
2017 Tignanello Tenuta, IGT, Antinori
97 POINTS
97 point af James Suckling
Tignanello er en milepæl. Den første Sangiovese, der blev lagret på barriques, den første moderne rødvin, der blev blendet med utraditionelle sorter (Cabernet) og én af ​​de første røde vine i...
2018 Fichi d´India Primitivo, IGT, Antinori
Her får du al Apuliens livlige energi i en let, nærmest humørfyldt, frugtig og meget smagfuld vin. Rubinrød i farven og med en aroma af kirsebær, blåbær og et hint af krydderier og lakrids. Blød og...
2016 Mompertone Monferrato, DOC, Prunotto, Antinori
Mompertone kommer fra vinmarkerne i Monferrato-området, som vokser i jord, der består af kalksten og ler med årer af sand. Den har en rund fylde karakteriseret af bløde og elegante tanniner.
2018 Peppoli Chianti Classico, DOCG, Antinori
I aromaen har Pèppoli intense noter af rød frugt, kirsebær og jordbær, velafbalanceret med blomsterundertoner af hunderose. På ganen er den levende og frisk med bløde tanniner og en finish, der...
2016 Barolo, Prunotto, DOCG, Antinori
Traditionel Barolo, og én af Prunottos historiske vine, som første gang blev produceret i 1905 af de bedste druer i hjertet af selve appellationen Barolo.
2019 Moscato d'Asti, DOCG, Antinori
Intens strågylden farve. Karakteristisk Musca Blanc-aroma sammen med noter af akaciehonning og havtorn. Fyldig på tungen, elegant, frisk og balanceret.
2019 Neprica Negroamaro Classic, IGT, Antinori
Flot, rubinrød farve i glasset med en aroma af kirsebær og marmelade sammen med noter af violer og anisette. Bløde og elegante tanniner balanceret med en behagelig friskhed og sprødhed.
2015 Vin Santo Marchese Antinori, 3/8 ltr., DOC, Antinori
Sødmefuld aroma af tørret frugt, hasselnødder og dadler, kandiseret appelsin, honning og en smule kanel. Fyldig og saftig med en behagelig friskhed.
2019 Villa Antinori Bianco, IGT, Antinori
Aromaen frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt.
2019 Dolcetto d´Alba, DOC, Antinori
Dolcetto er en historisk vin fra Piemontes lange, vinøse historie. Lagring foregår på ståltanke for at sikre vinens fulde, aromatiske udtryk og druens karakteristiske noter.
2007 Contessa Maggi Sparkling, DOCG, Antinori
Lys, gul farve med grønne skær i en mousserende vin med en intens og vedvarende aroma. Fyldig på tungen med indtryk af hvide frugter i en elegant, vinøs oplevelse.
2019 Villa Antinori Bianco, 3/8 ltr., IGT, Antinori
Aromaen er frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt.
2018 Campogrande Orvieto Classico, 3/8 ltr., DOC, Antinori
Flot strågylden i farven med intense noter i aromaen af æbler og citrusfrugter, som blander sig smukt med appelsinblomster. Blød og fyldig på tungen med en mineralsk finish og en frugtig eftersmag.
2018 Il Bruciato Bolgheri, DOC, Antinori
Il Bruciato-årgangen 2018 viser en flot rød, mens næsen bliver begunstiget af moden, rød bærfrugt og af sødmefulde krydderier.
2016 Villa Antinori Rosso, 3/8 ltr., IGT, Antinori
Vinen har en klassisk rubinrød farve og ikke mindst en fyldig og kompleks aroma af røde frugter med hint af læder, krydderier og vanilje.
2016 Tignanello, IGT, Antinori
Tignanello er en vin i fuld harmoni. En intens, levende rubinrød farve og med en aroma af modne, røde frugter og behagelige hint af friske brombær og vilde bær. Hertil kommer også smukt integrerede...
Marchese Antinori Cuvee Royal Sparkling, DOCG, Antinori
Let, gylden farve og bløde, cremede bobler på tungen. Aromaen vækker billeder af ferskener og brød til live. Levende og balanceret i en meget vellavet brut.
2018 Santa Cristina Fattoria Le Maestrelle, IGT, Antinori
Fattoria Le Maesterlle er en moderne, italiensk rødvin, der strutter af personlighed og som ikke skjuler sine dybe rødder i det terroir, den kommer fra - nemlig Toscana.
2018 Bansella Nizza Barbera, DOCG, Antinori
Nizza-området, Barberas bedste terroir, har karakteristiske lerede og sandede jorder, der muliggør vine med en fantastisk aroma og friskhed.
2016 Solaia, IGT, Antinori
Én af Italiens helt store vine! Den mest solrige del af Tignanellos bjergskråning er hjemsted for Solaia-vingården med de bedste druer fra den bedste vingård.
2018 Kaloro Moscato di Trani, 3/8 ltr., DOC, Antinori
Økologisk
Vinen har moscatos naturlige sødme og karakteristiske aroma, som er oplagt i hvidvin. Friskhed og udtalte syre gør den unik blandt søde, syditalienske vine.
2016 Ampio delle Mortelle, IGT, Antinori
Ampio 2016 er mørk rubinrød i farven. Næsen har karakter med krydrede noter af sort peber og lakrids ledsaget af små mørke bær.
2017 Botresecco, DOC, Antinori
Botrosecco er lavet af en blanding af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc - en spændende, udtryksfuld vin i stor balance.
2017 Pian Romualdo Barbera d´Alba, DOC, Antinori
Rød-lilla i farven med rubinrøde hint. Aromaen er generøs med noter af moden frugt og krydderier. Fyldig og balanceret på tungen.
2017 Nobile di Montepulciano, DOCG, Antinori
Vino Nobile di Montepulciano 2017 er intens rubinrød i farven og med en aroma, der kombinerer hint af frisk, rød frugt med behagelige strejf af vanilje. Velbalanceret på tungen, blød i ganen og med...
2016 Matarocchio, IGT, Antinori
96 POINTS
96 point i The Wine Advocate
Il Matarocchio er inspireret af ønsket om at skabe en vin på Guado al Tasso, der var er ultimative udtryk for både en enkelt druesort og en enkelt vingård.
2017 Cont Ugo Bolgheri, DOC, Antinori
92 POINTS
92 point i Wine spectator
Cont’Ugo 2017 er dyb rubinrød i glasset. mens aromaen er gennemsyret af noter af moden, rød frugt, hindbær, kirsebær og sødmefulde krydderier.
2019 Bramito del Cervo Bianco, IGT, Antinori
Bramito fremstilles fra vinmarkerne omkring den gamle, middelalderlige borg Castello della Sala. En sort, der stortrives i dette terroir, er Chardonnay. Vingårdene strækker sig smukt over jord, der...
2016 Villa Antinori Chianti Classico Riserva, 1.50 ltr., DOCG, Antinori
Villa Antinori Chianti Classico Riserva 2016 er afbalanceret, velsmagende og pulserende med en lang og vedvarende eftersmag.
2018 Cervaro della Sala, IGT, Antinori
96 POINTS
96 point i The Wine Advocate
Vinen er indbydende og smagfuld allerede nu i dens ungdom, men viser stort gemmepotentiale. Den vil udvikle sig optimalt i de kommende år.
2017 Pinot Nero, IGT, Antinori
93 POINTS
93 point i Wine Spectator
Lysende, rubinrød farve, ikke særlig dyb, men karakteristisk for denne druesort. Aromaen byder på delikate noter af bærfrugt, granatæbler, ribs, kirsebær og krydrede strejf. Fylden er blød,...
2015 Pian delle Vigne Brunello di Montalcino, DOCG, Antinori
94 POINTS
94 point af Galloni
Pian delle Vigne lagrer i store fade, der bevarer Sangioveses ekstraordinære integritet og bær og giver vinen dens karakteristiske, levende elegance. Brunello Pian delle Vigne er et ekstraordinært...