Marcarini
Marcarini

Beskrivelse

Marcarini
Det italienske barolohus Marcarini er lidt som en gammel motorcykel. Den kører måske lidt langsomt, er lidt umoderne, lækker olie og er i det hele taget upraktisk – ikke mindst i forhold til yngre, hurtigere og smartere modeller. Men den har charme og minder os om, at ikke alt er bedre, bare fordi at det er nyt. At en svunden tids måde at gøre det tingene bærer sin egen visdom.

Det er ikke ofte, at man finder Marcarini i overskrifterne. Til gengæld finder man dem Michelinrestauranterne i området, fordi kvaliteten er skyhøj og endda til overkommelige priser. Druerne kommer fra marken Brunate, én af de mest prestigefyldte i området. Her producerer huset vine efter lange traditioner og fordums tiders stolte principper.
2017 Barbera d'Alba Ciabot Camerano
Marcarina har valgt flere af deres mest solbeskinnede marker til dyrkningen af Barbera-druen. Druen er en gammel ”indfødt” sort fra det sydvestlige Piemonte. Den dyrkes overalt i Italien, men har sin ...
2015 Barolo La Serra
4 STJERNER - 93 POINT af Morten Bundgaard i Jyllands-Posten
Levende granatæblefarvet rødvin med mørkerøde toner, florale touch af violer og roser, søde krydderier og lakrids i duften. Emmer af kvalitet og intensitet.
2014 Barolo La Serra
Levende granatæblefarvet rødvin med mørkerøde toner, florale touch af violer og roser, søde krydderier og lakrids i duften. Emmer af kvalitet og intensitet.
2014 Barolo Brunate
Dyb, rubinrød farve med inciterende, lokkende dufte af søde krydderier, balsamico, menthol, skovbund og sød tobak - ja man kan blive ved! Varme toner og en cremet lang eftersmag.