Premium Brands

Liqueur de Speculoos, Cocktail Liqueurs

Frankrig
0,70 ltr.
DKK 149,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Speculoos er en sprød, let krydret og sød småkage, som prisvindende Vedrenne fra Bourgogne har tryllet en virkelig lækker likør ud af. Farven er fin og gylden med et nærmest kobberagtigt præg. Duften er tydeligt rundet af den fine, lille kage og er krydret, sødmefuld med et touch af kanel og bergamot, som er en citrusfrugt, der primært dyrkes i Italien og Nordafrika. Kanel og andre krydrede noter og citrus går igen i smagen, som er fyldig og rund. Liqueur de Speculoos er rigtig fin for sig selv, men prøv at hælde en skvæt over din vaniljeis – det er kræs.
Specifikationer
Leverandør
Vedrenne
Land
Frankrig
Type/Farve
Likør
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
18,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Mellem marker og træer, frugthaver og vinmarker, slotte og kirketårne ligger det naturskønne område Nuits St. Georges, midt i hjertet af idylliske Bourgogne. Her grundlagde Joseph Vedrenne i 1923 en lille produktion af likører med udgangspunkt i områdets rige frugtproduktion. Der gik ikke længe, før Vedrenne med passion for produktet opnåede bred anerkendelse, ikke mindst for den enestående Crème de Cassis.
Med udgangspunkt i Bourgognes frodige natur, rige frugtproduktion og de mange lokale producenter, har Vedrenne vokset sig større, og i dag producerer og sælger virksomheden over 50 forskellige likører, sirupper, gin, pastis og absint af samme høje kvalitet, som da Joseph Vedrenne for første gang lagde lokal frugt i pressen i den lille fabrik.  
I 1997 slog Vedrenne sig sammen med Verveine Du Velay Pages Distillery for yderligere at øge destilleriets viden inden for produktion af likører og koble den med Vedrennes mangeårige ekspertise, erfaring og kærlighed til produktet.

Også i dag foretrækker Vedrenne at bruge lokale, burgundiske frugtproducenter, som sætter økologi og kvalitet i højsædet. Vedrenne-navnet forpligter efter over 90 års produktion, og derfor bruger Vedrenne i dag udelukkende frugt af en kvalitet, som sikrer, at hver dråbe får den fylde og rige smag, som kendetegner Vedrennes produkter og som navnet i dag er kendt for.
Det er denne samme kompromisløse tilgang til kvalitet, som var Joseph Vedrennes udgangspunkt i 1923 – og samme tilgang, som stadig gør, at netop Vedrenne er den producent i verden, som har vundet flest priser for sine likører. Så selvom produktionen er blevet lidt større og mere moderne, er produktet det samme, som det altid har været. Heldigvis.

Mange af Vedrennes produkter kan nydes ”rent” med isterninger, men også bruges til en lang række cocktails, hvor kvaliteten ikke fornægter sig. Derfor er cocktailmixere og bartendere over hele verden bekendt med navnet Vedrenne og bruger deres likører og sirupper i fantastiske cocktails, hvor der ikke er grænser for, hvilke oplevelser, der venter.
Speculoos er en sprød, let krydret og sød småkage, som prisvindende Vedrenne fra Bourgogne har tryllet en virkelig lækker likør ud af. Farven er fin og gylden med et nærmest kobberagtigt præg. Duften er tydeligt rundet af den fine, lille kage og er krydret, sødmefuld med et touch af kanel og bergamot, som er en citrusfrugt, der primært dyrkes i Italien og Nordafrika. Kanel og andre krydrede noter og citrus går igen i smagen, som er fyldig og rund.
Liqueur de Speculoos er rigtig fin for sig selv, men prøv at hælde en skvæt over din vaniljeis – det er kræs.