Linkwood 2006, 56,4%, 0,70 ltr. A.Dewar Rattray Ltd.
Før musen henover billedet for at zoome
Tim Morrison er en af Islay’s whiskydinosaurer. Han købte Dewar Rattray, en uafhængig whiskyaftapper af meget høj kvalitet, i 2004. Men mest kendt er Tim nok for familiens tidligere ejerskab af Morrison Bowmore på Islay. Tim’s far, Stanley P. Morrison, købte Bowmore i 1963 for 117.000 britiske pund – i 1994 solgte familien firmaet videre til den japanske gigant, Suntory, for et ganske andet beløb… I dag er Tim Morrison en ældre gentleman, og specielt takket være ovenstående salg behøver han ikke længere arbejde for at få ”smør på brødet” – alt gøres nu kun af lyst!
Tim Morrison købte Dewar Rattray af to grunde. For det første var han fjerde generations efterkommer af Andrew Dewar, den ene af de to stiftere af firmaet i 1868. For det andet fordi han i 1989-1991, da han vidste, familien ville sælge Bowmore til Suntory, købte et særdeles stort antal fade fra forskellige destillerier for at aftappe og sælge under Dewar Rattrays navn. Fadene er stadig hjørnestenen i den nuværende forretning. Tim Morrison købte fra i alt 12 forskellige destillerier, og de suppleres nu med fade, han køber af brokere eller destillerier. Hvor mange af originalfadene, der er tilbage, er en forretningshemmelighed – men sikkert og vist er, at der også fortsat vil være base for at kunne producere de meget personlige, ofte lidt røgede whiskyer, som Dewar Rattray er blevet så kendte for over hele verden.
Vis mere
Vis mindre

Linkwood 2006, 56,4%, 0,70 ltr. A.Dewar Rattray Ltd.

Varenummer: 28167509
DKK 699,00
(DKK 559,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørA.Dewar Rattray Ltd.LandSkotland
OmrådeHighlandsUnderområdeSpeyside
Type/FarveWhiskyÅrgang2006
DyrkningTraditionelRiedel glasWhisky
Alkohol 56,40%Flaskestørrelse0,70 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Lys, ravfarvet i glasset med en aroma af appelsinmarmelade, kanel, jasmin og marcipan. Sorte solbær melder deres ankomst i smagen sammen med fennikel, slåen, røde blommer, lette krydderier, urter og nødder. Eftersmagen skuffer ikke, men leverer Sevilla-appelsiner, hyldeblomst og kryddernelliker.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk