Levering

Levering
Som privatkunde hos H.J. Hansen Vin er der følgende leveringsformer:
-  Afhent i butik (Standard valg) – Pakker bringes ud mandag - fredag
-  Privatlevering til døren – Pakker bringes ud mandag – fredag
-  Levering til din arbejdsplads

Standard valg af leveringsform på webshoppen er ”Afhent i butik”. Denne leveringsform et altid gratis uanset ordrestørrelse. Hvis du ønsker en anden leveringsform, skal du aktivt vælge dette under ”Levering” inden du går til betaling.

Ved levering til privatkunder forventes normalt en leveringstid på 1-2 hverdage. Den forventede leveringstid kan dog variere i spidsbelastningsperioder som f.eks. Black Friday.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Afhent i butik
Din pakke leveres med Danske Fragtmænd til den valgte butik. Du modtager en sms fra Danske Fragtmænd, når din pakke er leveret til butikken.

Ved afhentning i butikken skal du medbringe pakkenummeret og fremvise personligt ID for at få pakken udleveret. Din ordre leveres til den valgte butik, hvor den kan afhentes 1-2 hverdage efter din bestilling.

Der er gratis levering uanset ordrestørrelse, hvis du vælger ”Afhent i butik”.

Skulle du glemme at hente din pakke i butikken, returneres pakken til os efter 2 uger. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

Se en liste over alle butikker her

Levering til din privatadresse
Din pakke vil blive leveret til din bopæl. Er du ikke hjemme, når pakkeposten ankommer, vil du modtage en sms, der informerer om, at din pakke kan afhentes inden for de næste 7 hverdage på det oplyste udleveringssted. Ved afhentning på udleveringsstedet skal du medbringe pakkenummeret, der fremgår af sms og e-mail. Husk at medbringe personligt ID for at få pakken udleveret.

Pakken leveres af PostNord. Levering vil finde sted 1-2 hverdage efter din bestilling.

Prisen på denne leveringsmetode er 49,00 DKK, hvis ordren er mindre end 500 DKK. Der er gratis levering ved denne leveringsmetode, hvis ordren er på 500 DKK eller derover.

Skulle du glemme at hente din pakke på posthuset, returneres pakken til os efter 2 uger. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

Levering til din arbejdsplads
Du kan vælge at få sendt din ordre til dit arbejde. Det er dog dit ansvar inden at sikre, at levering til arbejdspladsen er forenelig med din arbejdsplads politik.

Ved valg af denne leveringsform skal du huske at vælge ”Leveringsadressen er forskellig fra faktureringsadressen” hvis din egen bopæl ikke er den samme adresse som adressen på din arbejdsplads. Herefter skal du indtaste navn og adresse på din arbejdsplads.

Prisen på denne leveringsmetode er 49,00 DKK, hvis ordren er mindre end 500 DKK. Der er gratis levering ved denne leveringsmetode, hvis ordren er på 500 DKK eller derover.

Pakken leveres af Danske Fragtmænd og der leveres kun til stueplan. Levering vil finde sted 1-2 hverdage efter din bestilling.

Skulle du glemme at hente din pakke, returneres pakken til os efter 2 uger. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

Leveringformer og aftaler for vores BtB kunder
Ved leveringsformer for firma- eller virksomhedsaftaler henvises der til gældende kontrakter mellem H.J. Hansen Vin og den pågældende virksomhed.

Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid. Produkter med senere leveringstid sendes hurtigst muligt. Det vil dermed være at betragte som en dellevering.