Premium Brands

le Gin de Christian Drouin 42%

Frankrig
0,70 ltr.
DKK 299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Le Gin er et yderst vellykket ægteskab mellem en neutral spiritus og destilleret æblecider fra familiens mere end 30 æblesorter, som sikrer en smuk balance mellem surt, sødt og bittert i en kompleks, cremet, fyldig og intens gin.
Specifikationer
Leverandør
Calvados Christian SAS
Land
Frankrig
Type/Farve
Gin
Drue
100% Muskateller
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Aquavit
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Oste - kraftige
Oste - milde
Krydrede retter
Foie gras
Tapas
Lagrede oste
Alkohol
42,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Som leder af Christian Drouin Calvados har Guillaume Drouin altid været fascineret af at finde den rette balance mellem de forskellige aromaer. Guillaume Drouins evner inden for området har givet ham kaldenavnet Alkymisten i branchen. Guillaume er 3 generations efterkommer af Christian Drouin den ældre. Guillaume Drouin er uddannet ønolog og efter også at have beskæftiget sig med romproduktion kom han tilbage til Christian Drouin Calvados i 2004. Her har han siden arbejdet sammen med sin far Christian Drouin den yngre med lagring af Vintage Calvados, samt produktion af Cider, Pommeau og Calvados i absolut verdensklasse. Christian Drouin Calvados har vundet 177 guldmedaljer for deres produkter, heriblandt titlen som Europas Bedste Spiritus producent 2013 ved IWSC. I London.

Nu er turen så kommet for Guillaume til at lave Gin, naturligvis lavet på en base af 30 forskellige æblesorter som han også bruger til sin Cider. Christian Drouins Gin er baseret på neutral spiritus blended med destilleret Æblecider. Destillatet kommer fra 30 forskellige æblesorter, nogle bitre, andre bitter/søde og andre igen søde. Dette giver en rig og fyldig aromatisk smag. Æblerne er høstet, presset og fermenteret i løbet af efterår og vinter. Herefter er de blevet dobbeltdestilleret på småkobber kedler i foråret. Dette giver en delikat rundhed og fylde. Herefter er de 8 krydderier macereret og destilleret separat ind i Ginen inden den endelige blending. Rosenblade og Citronskal for delikat smag, Brasiliansk Ingefær, Madagascar vanilje, Indonesisk kanel og mandel for at gøre Ginen blød, krydret og rund, samt kardemomme for at give en frugtet og fyldig smag. Takket være den separate dobbeltdestilleringen af hver enkelt krydderi indeholder den flere smagsstoffer en nogen anden Gin. Der er tale om en Superpremium Gin med stor finesse, elegance og blødhed.
Le Gin er et yderst vellykket ægteskab mellem en neutral spiritus og destilleret æblecider fra familiens mere end 30 æblesorter, som sikrer en smuk balance mellem surt, sødt og bittert i en kompleks, cremet, fyldig og intens gin.  
18. juli 2016
ANBEFALET af Malene Smidt Hertz i Mad & Bolig
"Calvados-producenten Christian Drouin har også kastet sig over gin-disciplinen og begået en super Premium-gin på destilleret æblecider og neutral spiritus. Som smagsgiver udover æbledestillatet er brugt rosenblade, citronskal, ingefær, vanilje, kanel, mandel og kardemomme. En finesserig gin, der nok skal vinde mange fans."
86 POINTS
14. august 2019
86 POINT i Whisky & Rom Magasinet
"Lavet på en base af 30 forskellige æblesorter. Meget intens tør duft. Meget parfumeret i smagen og noget anderledes. Enebær og æblepræg. Lang krydret eftersmag."