Le Fontagneret Rouge

Frankrig
Bourgogne
H18
3/4 ltr.
DKK 80,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Dybrød farve. Stofrig duft og smag med gode solmodne og altid smidige nuancer med et delikat strejf af aromaen Pinot Noir.
Specifikationer
Leverandør
Moillard Grivot
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Type/Farve
Rødvin
Drue
100% Pinot Noir
Fadlagring
H18
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Lyst kød
Oste - milde
Grøntsagsretter
Fjerkræ
Alkohol
12,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Bourgognehuset Moillard-Grivot, der ligger ved byen Nuits-Saint-Georges, er grundlagt af vinavleren Symphorien Moillard i 1850.

Moillard-Grivot producerer i dag sine vine med den mest avancerede teknik i smuk forening med det bedste fra den gamle tradition, og de meget omfattende kældre rummer løbende op mod én million flasker fra alle de fineste appellationer i Côte d'Or.

Den meget betydelige ekspertise, Moillard-Grivot har opbygget, som især i de senere år har placeret husets fornemme Bourgogner i den absolutte top, kommer flot til udtryk i Cuvée Fontagneret, der er Moillard-Grivots kompetente bud på et "rigtig godt glas vin".
Dybrød farve. Stofrig duft og smag med gode solmodne og altid smidige nuancer med et delikat strejf af aromaen Pinot Noir.
16. januar 2012
4 STJERNER i BT
"100 procent pinot noir. Meget frugtrig og saftig, medium fyldig rødvin, behagelig blød smag af mørke kirsebær, lidt blommer, krydderier og et lille toaststrejf. Velegnet til hygge uden mad. Til medium lette retter af for eksempel pizza, fjerkræ eller lyst kød.