Kirsch, 37,5 cl.
Før musen henover billedet for at zoome
Nonino Grappa, der betragtes som vel nok verdens bedste grappahus, kommer fra Fruilli i Norditalien. Nonino laver kun grappa og ejer i alt fem destillerier. Huset opfandt enkeltdrue-grappaen i 1984, og deres Merlot blev i 2010 ved New York Ultimate Spirit Challenge ikke blot kåret som verdens bedste grappa, men også det bedste produkt i kategorien brandy og Eau de Vie.
Samtidig ranker Paul Pacult, USA’s førende spiritusskribent, Nonino Grappa som én af verdens tre bedste spiritusprodukter blandt samtlige kategorier.

Googler du ordet grappa, vil du kunne læse, at det er en slags brændevin lavet på kvaset af vindruer, destilleret på kolonnekedler og efterfølgende blended af forskellige druesorter. Det er også rigtigt i næsten alle tilfælde – bare ikke hos Grappa Nonino.
Grappa Nonino er nemlig den eneste grappaproducent, der udelukkende destillerer på potstills. Hele 68 af slagsen - 12 potstills for hvert af de originale familiemedlemmer (far, mor og tre døtre) og én potstill for hvert af de otte børnebørn. Udover dette er Nonino den eneste producent, der destillerer på hele druen, og samtidig også det hus, der opfandt processen med at destillere på den enkelte drue.

Seneste generation, der deltager aktivt i Nonino Grappas ledelse, er de tre Nonino-søstre Antonella, Cristina og Elisabetta. Som døtre af Giannola (Præsident for Nonino og Æresdoktor ved Udine Universitet) og Benito (Masterblender) har de alle tre fremtrædende stillinger i familiefirmaet Nonino. Helt i tråd med stort set alle de førende spiritusproducenter er de en del af et gammelt familiefirma (1897), hvis primære ønske ikke er at tjene penge, men at lave det bedst tænkelige produkt. Præcis som Glenfarclas-whisky, Drouin-calvados, Chase-vodka og gin, Tesseron- og Daniel Bouju-cognac samt Laubade-armagnac, som vi også har den ære og fornøjelse at arbejde sammen med.

Blandt Nonino Grappas fremragende produkter bør nævnes husets Moscato, Chardonnay, Merlot, den lagrede og den ulagrede Prosecco, samt deres Attica Cuvée. Attica Cuvéen er en blanding af lagret grappa, der har fået to og et halvt år på limousinefade og 16 års fadlagring på olorososherryfade.

Nonino anbefaler selv deres grappaer til stort set alt – aperitif, mad, digestif og after dinner drink. Enten ren eller som ingrediens i én af de mange spændende drinkopskrifter, huset efterhånden har udviklet.
Vis mere
Vis mindre

Kirsch, 37,5 cl.

Varenummer: 28096807
DKK 499,00
(DKK 399,20 ekskl. moms)
   Udsolgt.
Forventes på hovedlager igen: 27-09-2019
Varen er pt. udsolgt. Udfyld feltet herunder for at blive underrettet via email når varen igen er på lager.
E-mail:
LeverandørNoninoLandItalien
Type/FarveEau-de-VieDyrkningTraditionel
Flasker pr. Colli6Alkohol 43,00%
Flaskestørrelse3/8 ltr.Proptype Kork
PakningKarton
Mest populære
Frederiksdal Kirsch no. 1, 37,5 cl.
Eau de Vie Prune
Eau de Vie Prune
DKK 450,00
(DKK 360,00)
Eau de Vie Cabernet Sauvignon, 50 cl.
Eau de Vie Quetsch
Eau de Vie Quetsch
DKK 225,00
(DKK 180,00)
Eau de Vie Myrtille
Eau de Vie Myrtille
DKK 265,00
(DKK 212,00)
Eau de Vie Chardonnay, 50 cl.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk