H.J. Hansen Vin & Børkop Vandmølle
har fornøjelsen at indbyde til

Winemakers Dinner

En aften med god gastronomi og dejlige vine fra Joseph Drouhin


Tid og sted

TORSDAG DEN 7. OKTOBER KL. 18.30

Børkop Vandmølle
Vandmøllevej 4b, 7080 Børkop



VELKOMST
2019 Chablis Vaudon, AOP, Joseph Drouhin



VINSMAGNING
med Jolana Barbe Novotna fra Joseph Drouhin:

2018 Puligny-Montrachet, AOP

2017 Gevrey-Chambertin, AOP - Magnum

2017 Beaune Rouge, Premier Cru, Clos des Mouches



MENU

Forret
Ristet pighvar - avokado - Spinatfløde
2018 Rully Blanc, AOP

Mellemret
Fassert Poussin - confit af lår - morkler - perleløg
2020 Fleurie Hospices de Belleville, Cru Beaujolais

Hovedret
Kalv - røget brissel - pommes rosti - rødfrugter - Bourgogne sauce
2017 Santenay Beaurepaire, Premier Cru
2017 Chambolle-Musigny, Premier Cru

Oste
2019 Meursault, AOP

Kaffe & sødt

pr. pers. kun kr. 895,-


TILMELDING OG BETALING SKER DIREKTE TIL

BØRKOP VANDMØLLE

Vandmøllevej 4b • 7080 Børkop

Tlf.: 75 86 87 88
E-mail:
[email protected]


Joseph Drouhin​​​​​​​

Det er med stor glæde at vi denne aften kan byde velkommen til en skøn aften med fantastiske vine fra Joseph Drouhin. Vi får besøg af Jolana Barbe Novotna fra Joseph Drouhin, der vil fortælle om huset og alle de spændende vine, vi skal smage i løbet af aftenen.

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. For som familien bag Maison Joseph Drouhin også selv siger:
”Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker”.

Derfor er man hos Drouhin meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.

Fremtiden er hele tiden i fokus ud fra familiens overbevisende filosofi om at der også skal være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.

Derfor er man hos Drouhin meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.

​​​​​​​Fremtiden er hele tiden i fokus ud fra familiens overbevisende filosofi om at der også skal være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.