BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

Drinksopskrift: Improved Cocktail

I samarbejde med Riedel

Bag baren står Riedels helt egen cocktail ekspert og mixolog, Zane Harris og udvikler fantastiske drinks. Inspireret af the grand old man Jerry Thomas' bog The Bar-Tender’s Guide fra 1876 har Zane udviklet denne kombination af sukker og likør, der løfter enhver drink til et højere niveau. Zane serverer denne cocktail i et Neat barglas.

"Helt enkelt, er dette glas ideelt til rørte drinks som f.eks. en Sazerac. Glasset har en perfekt størrelse, som ikke virker lille men synes fyldt, når det fyldes med ren spiritus eller ”neat” cocktails. Når en drink er neat, drikkes den uden is. Glasset er designet med tykke årer til at markere når der er afmålt 6 cl." Prøv den til dit næste cocktailparty!

Type: Cocktail
Glas: Riedel Neat barglas
Pynt: Citron-twist

Ingredienser
– 8 dash af en 2:2:2:1 kombination af Angostura bitters, sukkersirup, Maraschino likør og Absinth

– 6 cl valgfri spiritus

Fremgangsmåde

Neat

  • Hæld ingredienserne op i et Riedel Neat glas op til glassets årer slutter. Dette afmåler 6 cl.


Cocktail

  • Fyld et nedkølet Riedel Neat glas med is.
  • ​​​​​​​Hæld ingredienserne op og rør rundt.

​​​​​​​Det skal du bruge