Antal varer der matcher den nuværende søgning: 3047
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Hvem/ hvad er H.J. Hansen Vin?

Vi er kort og godt

ALT HVAD DU BEHØVER AT VIDE OM VIN


* Vi er med et sortiment på mere end forskellige 2.000 produkter Danmarks førende leverandør indenfor kvalitetsvine og andre livsglæder med bl.a.
* Bredt udvalg af vin og spiritus fra hele verden med nøgleleverandører i bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile.
* Alt fra den gode "frikadellevin" til de ypperste vine i verden.
* Alverdens spiritusmærker - og et helt unikt sortiment af Premium Brands, specialudvalgte egne mærker.
* Verdens bedste vinglas fra østrigske Riedel.
* Unikke chokolader fra Xocolatl – vores egen chokoladefabrik.

Vi leverer til hotel- og restaurantsektoren og business-to-business, men har også direkte salg til private via Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, der som H.J. Hansen Vin har fuld fokus på kvalitet, udvalg og service.
Og så har vi naturligvis via vores webshop åbent døgnet rundt, så du altid kan bestille, når det passer allerbedst ind i dit program.

Vores filosofi er, at vi altid skal kunne stå inde for den kvalitet, vi sælger. Vi går ikke på kompromis med pris-kvalitetsforholdet. Vi gør, hvad vi siger - og siger, hvad vi gør.
Vi vil altid levere den bedste vin - det bedste produkt - i et givet prisleje. Og aldrig sælge noget, vi ikke selv ville være bekendt at drikke!

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk