KUN TIL I MORGEN - SPAR 15% på vin, spiritus & glas 🔥 SE HER!

Sélection Medlemsfordele


Sélection MedlemsfordeleSom medlem af Sélection vinklub har du en række fordele og muligheder:

✔  Du får en kontantrabat på 5%, når du handler på online eller i butik  
✔  Kan købe særlige vine med Sélection-rabat
✔  Du bliver inviteret til vinsmagning i dit område
✔  Du får mulighed for at lave dit eget vinkort
✔  Du kan vælge din favorit butik

Du kan framelde dig nemt igen, hvis vores kundeklub ikke er noget for dig.

*Du får ikke en kontantrabat i vores Magasin butikker, da der er andre fordele og rabatter, der køres specifikt for Magasin fordelsprogrammet.Som medlem af Sélection vinklub har du en række fordele og muligheder:

✔  Du får en kontantrabat på 5%, når du handler på online eller i butik

✔  Kan købe særlige vine med Sélection-rabat

✔  Du bliver inviteret til vinsmagning i dit område

✔  Du får mulighed for at lave dit eget vinkort

✔  Du kan vælge din favorit butik

Du kan framelde dig nemt igen, hvis vores kundeklub ikke er noget for dig.


*Du får ikke bonus i vores Magasin butikker, da der er andre fordele og rabatter, der køres specifikt for Magasin fordelsprogrammet (*Her optjener du ikke bonus på 5% oveni).


Du får 5% i kontantrabat, når du handler i butik og på webshoppen

Når du handler i butik får du 5% i kontantrabat, hvis du fremviser dit digitale Selection klubkort*. Har du et gammelt fysisk medlemskort kan du naturligvis stadig fremvise dette i butikken.

OBS:

*Du får ikke 5% i kontantrabat i vores Magasin-butikker, da disse butikker kører med andre rabatter og fordelsprogrammer hele året.

Når du logger ind på webshoppen, vil dine priser automatisk blive rettet på alle produkterne. På hver vare er der givet 5% i kontantrabat i forhold til normalprisen eller den tilbudspris der i forvejen er på varen.   

Adgang til ”Mine sider” når du logger ind

Med dit personlige login til H.J. Hansen Vin A/S webshoppen, kan du lave dine personlige favoritlister med dine yndlingsvine og favorit-spiritus. Hvis du skal holde en stor fest eller fejre en særlig mærkedag, så kan du benytte dig af vores ”Byg vinkort” funktion og designe dit helt eget vinkort til dagen.

Vinmagasinet Vinspiration

Udkommer 4 gange om året og udsendes på mail til alle Sélection-medlemmer. Udover en række gode tilbud og præsentationer af aktuelle produkter indeholder magasinet også spændende artikler og temaer fra såvel de kendte vinområder som fra den nye vinverden, hvor der altid er en fantastisk udvikling i gang.

Smagninger

Her får du lejlighed til at smage en række dejlige vine, og samtidig en grundig orientering og gennemgang af smagningens vinområde/tema og de enkelte vine. Naturligvis er der også lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål. Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de ledsages af en menu. Oversigt over smagninger er altid at finde på vores hjemmeside under vores arrangementer

Gastronomiske aftenarrangementer

På nogle af Danmarks bedste restauranter arrangerer vi gastronomiske middage med vinsmagning og foredrag. Det vil oftest være en af vore top-producenter, der præsenterer og kommenterer de udvalgte vine. Prisen for disse arrangementer ligger typisk væsentligt under normale menupriser.
Oversigt over Winemakers Dinners etc. er altid at finde på vores hjemmeside under vores arrangementer

Månedssmagninger

Én gang om måneden afholdes der Sélection-temasmagninger hos H.J. Hansen Odense og København samt hos en lang række Vinspecialister over hele landet. Smagningerne, der kun er for medlemmer (max 2 pers. pr. medlemskort), koster 40 kr. pr. deltager. Billetten refunderes ved køb af varer for min. 100 kr. samme dag. ​​​​​​​​​​​​​​Hør din lokale butik, hvornår i måneden der er Selection temasmagning. 

Der smages 5-7 vine til hver månedssmagning. Den enkelte butik udvælger selv vine til hvert tema, og udvalget vil derfor variere fra butik til butik. Kontakt evt. din lokale Vinspecialist for oplysning om valg af vine.​​​​​​​