Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

Sélection månedssmagninger 2022


Sélection månedssmagninger 2022


Én gang om måneden afholdes der Sélection-temasmagninger hos H.J. Hansen Odense og København samt hos en lang række Vinspecialister over hele landet. Smagningerne, der kun er for medlemmer (max 2 pers. pr. medlemskort), koster 40 kr. pr. deltager. Billetten refunderes ved køb af varer for min. 100 kr. samme dag. ​​​​​​​​​​​​​​Hør din lokale butik, hvornår i måneden der er Sélection temasmagning. ​​​​​​​

Der smages 5-7 vine til hver månedssmagning. Den enkelte butik udvælger selv vine til hvert tema, og udvalget vil derfor variere fra butik til butik. Kontakt evt. din lokale Vinspecialist for oplysning om valg af vine.​​​​​​​​​​​​​​Én gang om måneden afholdes der Sélection-temasmagninger hos H.J. Hansen Odense og København samt hos en lang række Vinspecialister over hele landet. Smagningerne, der kun er for medlemmer (max 2 pers. pr. medlemskort), koster 40 kr. pr. deltager. Billetten refunderes ved køb af varer for min. 100 kr. samme dag. ​​​​​​​​​​​​​​Hør din lokale butik, hvornår i måneden der er Sélection temasmagning. ​​​​​​​

Der smages 5-7 vine til hver månedssmagning. Den enkelte butik udvælger selv vine til hvert tema, og udvalget vil derfor variere fra butik til butik. Kontakt evt. din lokale Vinspecialist for oplysning om valg af vine.​​​​​​​​​​​​​​Få overblik over månedernes vinsmagninger her

Januar

Fokus på vinhandlerens januar-tilbud.


Februar

Fokus på vine fra Spanien.
Spanierne er med rette berømte for deres rødvine. Men i skyggen af dem er der sket en lille revolution, hvor spanierne er i stand til at skabe hvidvine, der både formår at være sprøde og friske eller fyldige og fede. De spanske hvidvine er absolut værd at stifte bekendtskab med. Spanien har tusindvis af kilometer kystlinje og traditionelt set et blomstrende fiskeri – alene af den grund har produktionen af spansk hvidvin været en del af kulturen i århundreder.
Se vores udvalg af vine fra Spanien her.


Marts

Fokus på vine fra Chile.
Chile er én af de største succeshistorier i det 21. århundrede, når det kommer til vin. Egentlig er Chile et rødvinsland, og kun 26% af landets vinmarker er beplantet med hvidvinsdruer. Men landets dygtige winemakers finder hele tiden nyt og varieret terroir, hvor de til stadighed skaber bedre og bedre, mere komplekse og varierede hvidvine.
Se vores udvalg af vine fra Chile her.


April

Fokus på vine fra Tyskland.
Det kan stadig komme som lidt af en overraskelse for nogen, at tyskerne laver rødvin – og faktisk er gode til det. De bliver endda nærmest bedre årgang for årgang. Tyskland er stadig et hvidvinsland, men rødvinsmarkerne fylder mere og mere, og tyskerne har lavet rødvin siden 1300-tallet. Selvom klimaet ikke giver samme muligheder som i Spanien eller Italien, kommer der komplekse, intense rødvine fra nabolandet, som kan gemmes i årevis.
Se vores udvalg af vine fra Tyskland her.Maj

Fokus på Sauvignon Blanc-druen.
Når sommeren er over land, naboen slår græs og solen varmer de vinterblege ben er der få smagsoplevelser, der slår et pivfriskt glas Sauvignon Blanc. Vinen er let at kende på sin friske, grønne stil, sin rigelige syre og frugtige, super sprøde præg af stikkelsbær, grapefrugt, ferskener og passionsfrugt. Aromaen er et kapitel for sig med alle de frugtige præg i en knivskarp, frisk og indtagende duftoplevelse. Syren i vinen er ret markant og frisk, mens vinens krop oftest er forholdsvis let. Det er absolut en af de mest populære hvidvinsdruer – og det er ikke så mærkeligt.
Se vores udvalg af hvidvine på Sauvignon Blanc-druen her.


Juni

Fokus på rosévin.
Rosévin er essensen af sommerlig livsglæde. Koncentreret og hældt på flaske, så du kan nyde den hele året.  Rosévin er altid et hit ved grillen på terrassen, stranden, velkomstdrinks eller bare i sofaen med dens sødmefulde, milde og forfriskende væsen.
Se vores udvalg af rosévine her.


Juli

Sélection månedssmagningerne holder sommerferie, men vender tilbage igen i august.


August

Fokus på Bourgogne og Beaujolais.
Man har dyrket vin i over 2000 år i det lange, smalle Bourgogne-distrikt, der strækker over 290 km fra Chablis i nord til Beaujolais i syd. Pinot Noir-druen står bag alle det »rigtige« Bourgogne-områdes store røde vine, mens den lidt lettere og mere frugtige Gamay står bag de charmerende Beaujolais-vine.
Se vores udvalg af vine fra Bourgogne og Beaujolais her.