Havana Club stammer helt tilbage fra 1878 og er det toneangivende cubanske rommærke.
Havana Club fremstilles omhyggeligt efter cubansk tradition på sukkerrør af den fineste kvalitet. Efter gæring af siruppen, lokalt kaldet mieles (honning), begynder en ekstremt langsom destillationsproces i specialfremstillede destillationsapparater. Ved destillationen frembringer man en stærk og aromatisk spiritus kendt som aguardiente. Denne unge spiritus lagres i fade af hvid eg, hvorefter den blandes med frisk sukkerrørsdestillat for at frembringe ron fresco (frisk rom), som efterfølgende modnes igen og efterblandes adskillige gange, indtil den ansvarlige maestro ronero (master blender) er tilfreds.

Alle Havana Clubs produkter modnes naturligt uden brug af nogen form for kunstig modning, hvilket i sig selv er den bedste garanti for en ypperlig kvalitet. Som noget unikt angiver rommens alder minimumslagringen i år modsat andre romproducenter, der angiver et gennemsnit.
Vinifikation
Pacto Navio er produceret som en hyldest til den pagt og fredsaftale, der i 1815 blev indgået mellem Spanien og Frankrig. Det betød, at ’Navio’-sejlskibene, som handlede med varer mellem Europa og Havana, vendte tilbage. Hermed vendte franske sejlskibe igen stævnen mod Cuba, hvor de kunne tømme deres medbragte, franske vin og fylde tønderne med cubansk rom. Når skibene nåede hjem til Frankrig, havde rommen opnået aromatiske vinnoter. Havana Clubs Maestro Del Ron Cubano har derfor lagret nogle af producentens mest værdifulde rom i franske Sauterne dessertvinfade. En genskabelse af en cubansk romtradition med en rom, som er virkelig fyldig og kompleks i kombinationen af druer og sukkerrør.
Vis mere
Vis mindre

Havana Pacto Navio, 0,70 ltr.

Varenummer: 25177109
DKK 369,00
(DKK 295,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
Type/FarveRomDyrkningTraditionel
Alkohol 40,00%Flaskestørrelse0,70 ltr.
PakningKartonFlasker pr. Colli120
Smagekommentarer
Ristede aromaer i næsen sammen med frugt, sødmefuld honning, karamel og vanilje. På tungen balancerer rommen en cremet fylde med sødme og krydderier inden en ekstraordinært lang eftersmag med masser af tørret frugt sikrer, at du virkelig får noget for pengene.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk