Gin

Gin er in!  Den populære spiritus kan laves med en masse forskellige smage og er en populær bestanddel i mange drinks verden over. Bliv inspireret og find den perfekte opskrift til din næste gin cocktail her.

Få historien med

Clover Club

Clover Club er endnu et vidunder fra den amerikanske forbudstid. Den stammer fra Philadelphia og selve navnet kommer af herreklubben af samme navn. Drinken blev introduceret på skrift i 1917 af Tom Bullock i bogen The Ideal Bartender. Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas.
​​​​​​​

Martini

Her får du en opskrift på en klassiske cocktail Martini. Der er ikke nogen, der med sikkerhed kender til Martiniens oprindelse, og der er også utallite holdninger til hvordan man laver den helt rigtige version. Uanset hvordan man serverer den, er Martinien en ikonisk og ufattelig populær cocktail. Riedels mixolog Zane Harris serverer Martini i et Nick & Nora glas.

Alaska

Her får du en opskrift på en cocktailklassikeren Alaska. Den gyldne drink dateres tilbage til 1913, hvor den først blev mixet med Old Tom Gin, gul Chartreuse og orange bitter.  Senere i 1930 blev ginnen erstattet med en Dry Gin, da den blev skrevet i The Savoy Cocktail Book. Riedels mixolog Zane Harris serverer Alaska i et Nick & Nora glas.
​​​​​​​

Pink Gin

Cocktailelskere er vilde med Pink Gin! Drinken blev opfundet af den tyske læge, Johann Siegert, som manglede et middel mod datidens rejsemave under sin rejse til Angostura, Venezuala. Her udviklede han den populære Angostura Bitter, som han tog med hjem. Men fordi det smagte så forfærdeligt bittert, blev det spædet op med gin, som tilførte drinken et floralt touch.

Flere cocktail opskrifter

Flere cocktail opskrifter

Negroni

Den bitre med søde italienske klassiker.

Elderflower med Le Gin

Prøv en af Le Gin's egne favoritter, dejlig frisk og sød.

Le summer

Mangler du lige et stref af sommer så prøv endnu en Le Gin drink.

White Lady

En citron frisk, appelsin sød og stærk gincocktail der vil frem.

Red Love

Tag med til sydfyn og prøv Mosgaards egen Clover Club, deres Red Love.

G&T Strawberry

Få smagen af den søde sommer i en klassisk gin og tonic.
​​​​​​​

Få de sidste historier med

Martinez

Her får du en opskrift på en ikoniske cocktail Martinez. Selvom der er uklarheder om drinkens oprindelse, går opskriften helt tilbage til cocktailbøger fra 1884. Martinez kombinerer det bedste fra legenderne Manhattan og Martini og er en sand klassiker. Riedels mixolog Zane Harris serverer Martinez i et Nick & Nora glas.

Vesper

Her får du en opskrift på James Bonds Vesper Martini. Martini-variationen blev udviklet af Ian Fleming og blev gjort verdensberømt i hans første Bond-bog Casino Royale tilbage i 1953. Riedels mixolog Zane Harris serverer Vesper "shaken not stirred" i et Nick & Nora glas.