Frescobaldi Brut Trento, Metodo Classico

Italien
Trento
3/4 ltr.
DKK 225,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Frescobaldi Brut Metodo Classico har en strålende strågul farve. Duften er parfumeret med noter af hvide kødfrugter, rene dufte af smør og brødskorpe. Den varierede og komplekse frugtagtig duft sammen med noter af ananas og citron. Smagen er blød, fløjlsagtig, med en forfriskende syre og en fast, men ikke overdreven fylde.
Specifikationer
Leverandør
Marchesi Frescobaldi Societá Agricola srl
Land
Italien
Område
Trento
Type/Farve
Champagne/mousserende
Drue
100% Chardonnay
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Champagne
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Apéritif
Skaldyr
Oste - kraftige
Fisk - fede
Alkohol
12,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Gennem mere end tredive generationer har familien Frescobaldi ledet vinhuset Marchesi de Frescobaldi, hvilket gør huset til Europas ældste vinproducent. Siden det fjortende århundrede har navnet været forbundet med eksklusive vine, og i modsætning til mange andre huse har Marchesi de Frescobaldi formået konstant at være på front med udviklingen. Husets faste og urokkelige målsætning gennem alle tider har nemlig altid været - og er stadig - at være Toscanas bedste og mest prestigefyldte vinhus!

Marchesi de Frescobaldis besiddelser dækker over 1.000 hektar marker, fordelt på ikke mindre end ni ejendomme, beliggende på de mest oprindelige jordlodder i distriktet. Husets umiskendelige stil går igen i vinene - de er ekstremt klassiske og viser virkeligt deres styrke i alderdommen. Den største tjeneste, man i den forbindelse kan gøre sig selv, er at lægge udvalgte vine fra Marchesi de Frescobaldi i sin egen kælder. I løbet af blot få år vil f.eks. husets Castello di Nipozzano give et helt forbløffende resultat.

Frescobaldi Brut er det toscanske vinhus' bud på en mousserende vin, der modsvarer de mere prestigefyldte og også langt dyrere champagner. Prøv selv, om Frescobaldi ikke også her er i toppen, - mere forførende italiensk og elegant klassisk mousserende skal man lede længe efter.
Frescobaldi Brut Metodo Classico har en strålende strågul farve.
Duften er parfumeret med noter af hvide kødfrugter, rene dufte af smør
og brødskorpe. Den varierede og komplekse frugtagtig duft sammen med noter af ananas og citron. Smagen er blød, fløjlsagtig, med en forfriskende syre og en fast, men ikke overdreven fylde.