Premium Brands

Frederiksdal Kirsch no. 1, 37,5 cl.

Danmark
Danmark
3/8 ltr.
DKK 375,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Kirsch No. 1 er kun destilleret en enkel gang – for at bevare så meget oprindelig smag som muligt. Desuden er destillatet ’nedvandet’ med det reneste rene, nemlig vand fra Iskilde i Jylland, for ikke at forstyrre kirsebærsmagen.
Specifikationer
Leverandør
Frederiksdal
Land
Danmark
Område
Danmark
Type/Farve
Eau-de-Vie
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Oste - kraftige
Desserter - meget søde
Alkohol
43,00%
Flaskestørrelse
3/8 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
I årevis har Frederiksdal leget med tanken om at producere en brændevin på Stevnskirsebær i ypperligste kvalitet.

På Frederiksdal Gods har de masser af Stevnsbær. Det betragtes som kirsebærrets konge – langt mere intenst og kraftfuldt end de sorter, man bruger i Tyskland og Centraleuropa, hvor man har stor tradition for kirsebærbrændevin.

Nu har de fremstillet 900 flasker. Navnet er Kirsch No. 1 – og de er ubetinget tilfredse med resultatet.

Stevnsbærrene er høstet på Skælstrupmark og vildgæret med kerner og skind i betydeligt flere dage, end de normalt ville lade det massegære, når de laver vin. Herefter er massen destilleret for at få så meget smag med som muligt.

Normalt bruger man vin til destillering i stedet for de hele, gærede kirsebær. Det er nemmere (og billigere), men det giver ikke lige så meget smag fra sig – og netop smagen har haft topproiritet her.

Dernæst er Kirsch No. 1 kun destilleret en enkel gang – igen for at bevare så meget oprindelig smag som muligt. Desuden er destillatet ’nedvandet’ med det reneste rene, nemlig vand fra Iskilde i Jylland, for ikke at forstyrre kirsebærsmagen.

Kirsch No. 1 er på 43% vol. og indeholder 350 ml. Der er brugt over 3 kilo Stevnsbær per flaske.
Kirsch No. 1 er kun destilleret en enkel gang – for at bevare så meget oprindelig smag som muligt. Desuden er destillatet ’nedvandet’ med det reneste rene, nemlig vand fra Iskilde i Jylland, for ikke at forstyrre kirsebærsmagen.
Stevnsbærrene er høstet på Skælstrupmark og vildgæret med kerner og skind i betydeligt flere dage, end de normalt ville lade det massegære, når de laver vin. Herefter er massen destilleret for at få så meget smag med som muligt.

Normalt bruger man vin til destillering i stedet for de hele, gærede kirsebær. Det er nemmere (og billigere), men det giver ikke lige så meget smag fra sig – og netop smagen har haft topproiritet her.

Dernæst er Kirsch No. 1 kun destilleret en enkel gang – igen for at bevare så meget oprindelig smag som muligt. Desuden er destillatet ’nedvandet’ med det reneste rene, nemlig vand fra Iskilde i Jylland, for ikke at forstyrre kirsebærsmagen.

Kirsch No. 1 er på 43% vol. og indeholder 350 ml. Der er brugt over 3 kilo Stevnsbær per flaske.