- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni


Flakhaven Gastro & H.J. Hansen Vin inviterer til en aften med fokus på
FRANKRIG
En aften med vine fra de klassiske franske regioner, parret med klassiske franske smage.
Sommelier og vinkonsulent Allan Jørgensen ved H. J. Hansen Vin, vil præsentere aftenens vine
til en forrygende menu kreeret af køkkenchef Axel Jørgensen fra Flakhaven Gastro.
Torsdag den 25. maj 2023 kl. 18.00
Flakhaven Gastro,
Flakhaven 2B,
5000 Odense
FLAKHAVEN GASTRO
En gastronomisk oplevelse i hjertet af Odense. Når du træder ind på Flakhaven Gastro, ser du straks det imponerende brygværk med de store kobberkedler. På Flakhaven holder vi aldrig op med at udfordre os selv for at skabe det unikke.
Vi sætter en ære i at levere uovertruffen kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Så glæd dig til denne aften hvor køkkenchef Axel Jørgensen har sammensat en fantastisk menu.
GLÆD DIG TIL DENNE SPÆNDENDE AFTEN
Menu & Vine
APPETIZER
Kammusling – Kærnemælkssauce -
Urteolie – Terrin af svinekæber – Portvinsgele – Urter
Croquettes af and – Sennepsmayo – Kørvel
Blanc de Noirs Brut, AOP, MAGNUM,
Champagne Michel Dervin
1. FORRET
Cremet jordskoksuppe - Trøffelpølse
Jordskok på 3 måder – Brunet smør
2021 Riesling Rangen, Grand Cru, Julien Schaal Alsace
2. FORRET
Torsk – Estragon sauce – Urtepanade
2020 Le Clos, IGP, L’Oree du Sabia, Loire
3. FORRET
Oksetatar – Kapers – Skalotteløg
Dijon – Æggeblomme – Jordskokchips
2021 Moulin des Costes Rose, AOP, Domaines Bunan, Provence
HOVEDRET
Coq Au Vin
Kylling – Rodfrugter – Timian – Crouton
2017 Nuits St. Georges, Premier Cru,
Maison Joseph Drouhin, Bourgogne
HOVEDRET
Onglet – Pommes Anna
Portvin/Rødvins glace – Svampeskum
2016 Margaux, AOP, Château Les Barraillots, Bordeaux
DESSERT
Æble tarte tatin – Vaniljeis
2017 Pinot Gris Vendange Tardive, AOP, 50 cl, Meyer Fonné
7-retter inkl. vine
Pr. person kr. 1.095,-
TILMELDING
Bestilling foretages direkte til
Flakhaven Gastro på [email protected]
eller på telefon 66 12 02 99