Forårskassen

DKK 500,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Vi har udvalgt en række vine, som bør kunne sprede glæde og hygge hos dig og dine nærmeste – og du får dem til en god pris. Vi taler fyldig australsk Shiraz og Chardonnay, forfriskende og sommerlig, chilensk rosé og ikke mindst blød, rund, fyldig og let krydret gin fra Sardinien.

Soldier's Block Chardonnay 2019 x 2
Ren elegance i samspil mellem fad og frugt. Denne australske Chardonnay er elegant og en let drikkelig vin med en frugtig karakter med noter af æble, appelsin, citrusfrugt og pære.

Soldiers Block Shiraz 2019 x 2
En flot Shiraz fra Boutinots team i Australien. Meget aromatisk med lyse frugtige nuancer af kirsebær, brombær og et hint af vanilje. Frisk med en passende syre og super saftig. Frugten er pakket pænt ind i elegante silkebløde tanniner.
Errazuriz Estate Rose Cabernet Sauvignon 2019 x 1
Indbydende duft af jordbær, modne hindbær og røde kirsebær. Smagen er velafbalanceret med blød, imødekommende og afrundet struktur. Eftersmagen er forfriskende og vedvarende.

Boigin Gin x 1
Silvio Carta laver fascinerende gin og likører på den italienske ø Sardinien. Boigin Gin er produceret på lokale, sardinske enebær, planter og krydderier som myrte, lentischio, salvie og elicriso. Enebærrene håndplukkes og er helt friske ved ankomst til destilleriet, og før destilleringen tilsættes en infusion af citron og appelsinskræl. Ginen er blød og rund med noter af de lokale, sardinske urter, frisk appelsinskal og citrus.

Pakket i flot gaveæske