Vinspecialisten Sæby
Grønnegade 15
9300 Sæby
98463535
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 09.00 - 17.30
Lørdag: Kl. 09.00 - 13.00

Store bededag fredag den 8. maj - Lukket
Kristi himmelfartsdag torsdag den 21. maj - Lukket
Pinse søndag den 31. maj - Lukket
Grundlovsdag Fredag den 5. juni - Lukket


Om Vinspecialisten
Velkommen til din lokale Vinspecialisten!
Alt, hvad du behøver vide om vin!


Vinspecialisten - Danmarks førende vinleverandør
Vi har Danmarks bredeste og mest varierede sortiment i alle prisniveauer og fra alverdens vinmarker og producenter. Vi rammer de ønsker, du har, uanset om det drejer sig om hvidvin, rødvin, rosévin, mousserende vin eller champagne, chokolade, øl eller spiritus. Vi rummer såvel det lokale som det internationale, sætter luppen på de nære producenter og åbner vinduet til hele verden. Vi samarbejder med H. J. Hansen med et sortiment på mere end 2.000 produkter og alt kan i princippet fås gennem din lokale Vinspecialisten-butik.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
For os er det den vigtigste opgave at give dig den bedste vejledning. At sikre, at du ender med lige præcis dén vin eller spiritus, du måske ikke allerede vidste, du ønskede dig.
Skal du holde fest, er vores opgave så meget desto vigtigere - om det er til brylluppet, konfirmationen eller 80-års-fødselsdagen. Vi gør meget ud af, at du får de rigtige vine med hjem, men skulle du alligevel ikke være helt tilfreds, tager vi også gerne uåbnede flasker tilbage.
Vi elsker vin. Og det er afgørende, at alle medarbejdere hos Vinspecialisten er lige netop det – specialister. Derfor opdaterer vi hele tiden vores viden, smager på livet løs og holder os orienterede. Det skylder vi dig for at kunne leve op til vores navn og ry.
Udover vin, øl og spiritus fra hele verden, sælger vi også verdens bedste glas fra østrigske Riedel, som gør oplevelsen af din vin, øl eller spiritus endnu større.
Vi står inde for den kvalitet, vi sælger. Ellers sælger vi ikke det enkelte produkt. Så enkelt er det.