Vinspecialisten Kolding
Østergade 13
6000 Kolding
24404618
Åbningstider: Mandag – fredag: Kl. 10.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 14.00


Om Vinspecialisten Kolding
Med sine bare 27 år er Ida Dorthea Schultz én af de yngste ildsjæle i kæden.


Vinspecialisten i Kolding
Bag disken i Vinspecialisten Kolding vil du møde forretningens indehaver, Ida Dorthea Schultz. Trods sin unge alder er hun en erfaren dame, når det kommer til netop vin og specialiteter. Hun er udlært hos Vinspecialisten i Haderslev og har også arbejdet hos Vinspecialisten Fredericia og Billund. Senest var hun butikschef for Xocolatls butik i Kolding Storcenter. Ida har altid haft en passion for vin, en passion der har sendt hende verden rundt. I sin stræben efter at opnå bredest mulig viden om vine, har hun besøgt vingårde i blandt andet Australien, New Zealand, Sydafrika og Frankrig.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
I Vinspecialisten Koldings lyse, indbydende lokaler finder du, ud over det omfattende sortiment af vin fra hele verden, et bredt udvalg af spiritus og delikatesser. Ida Dorthea Schultz sætter en ære i at have lokale produkter på hylderne. Derfor kan du i butikken finde øl fra mikrobryggerier i Kolding, søde sager fra Xocolatl i Christiansfeld, te fra Carstensens Tehandel i Aabenraa og kaffe fra Koldings eget kafferisteri. Ud over de mange lokale produkter fører butikken et bredt sortiment af delikatesser.