Vinspecialisten Køge
Brogade 7
4600 Køge
56654810
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 15.00
1. søndag hver måned: Kl. 11.00 - 15.00


Om Vinspecialisten Køge
Vinspecialisten Køges engagerede medarbejdere sætter en ære i at give alle kunder en særlig oplevelse, og hjælper gerne med at vejlede i sammensætning af mad og vine – både når det gælder de klassiske kombinationer; men også når man trænger til ny inspiration.


Vinspecialisten - Danmarks førende vinleverandør
Vinspecialisten Køge er fast partner i flere af byens erhvervsnetværk, hvor vi ønsker at være aktive samarbejdspartnere med klare visioner, og dermed være medvirkende til at Køge kan fastholde den positive vækst og sit gode omdømme. Vi har et solidt samarbejde med en stor del af byens erhvervsliv, som vi tilbyder et gensidigt tillidsfuldt samarbejde, individuelle gaveløsninger, og at sætte rammen for pleje af deres kunderelationer i form af smagninger og oplevelsesaftener enten i Vinspecialistens lokaler eller i vores nyåbnede vinbar.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Butikken danner ramme om byens største udvalg af alt godt til ganen - velsmagende vine, spændende spiritus, delikatesser og chokolade. Desuden er Vinspecialisten forhandler af det bedste ”værktøj” til din vin: nemlig de druespecifikke glas fra Riedel!
Vinbaren Køge åbnede i juli måned 2019. Stedet er skabt ud fra en passion - og en vision - om at formidle vinens alsidige verden på bredest tænkelige måde. Vi ser dette sted som et ”vinøst åndehul” for både garvede vinelskere, men også for den nysgerrige nybegynder. Stedet serverer udelukkende vine fra H.J. Hansen Vin, og vinen bliver selvfølgelig serveret i de rette druespecifikke Riedelglas!