Vinspecialisten Køge
Brogade 7
4600 Køge
56654810
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 15.00
1. søndag hver måned: Kl. 11.00 - 15.00


Om Vinspecialisten Køge
Vinspecialisten Køges engagerede medarbejdere sætter en ære i at give alle kunder en særlig oplevelse, og hjælper gerne med at vejlede i sammensætning af mad og vine – både når det gælder de klassiske kombinationer; men også når man trænger til ny inspiration.


Byens største udvalg
Butikken danner ramme om byen største udvalg af alt godt til ganen - Velsmagende vine, spændende spiritus, delikatesser og chokolade.

Desuden er Vinspecialisten forhandler af det bedste "værktøj" til din vin; nemlig de druespecifikke glas fra Riedel!

Vinspecialisten engagerede medarbejdere sætter en ære i, at give hver kunde en særlig oplevelse, og hjælper gerne med at vejlede i sammensætning af mad og vine - både når det gælder de klassiske kombinationer; men også når man trænger til ny inspiration.


Fast Partner
Vinspecialisten Køge er fast partner i flere af byens erhvervs netværk, hvor vi ønsker at være aktive samarbejdspartnere med klare visioner, og medvirkende til at Køge kan fastholde den positive vækst og sit gode omdømme.

Vi har et solidt samarbejde med en stor del af byens erhvervsliv, som vi tilbyder et gensidigt tillidsfuldt samarbejde, individuelle gave løsninger, og at sætte rammen for pleje af deres kunderelationer i form af smagninger og oplevelses aftener, enten i Vinspecialistens lokaler eller i vores nyåbnede vinbar.
Hygge
Vinbaren Køge åbnede i juli måned 2019. Stedet er skabt ud fra en passion - og en vision - om at formidle vinens alsidige verden på bredest tænkelige måde.

Vi ser dette sted som et "vinøst åndehul" for både garvede vinelskere; men også for den nysgerrige nybegynder.

Stedet servere udelukkende vine fra H.J. Hansen Vin, og vinen bliver selvfølgelig serveret i de rette druespecifikke Ridelglas!