Vinspecialisten Gilleleje
Vesterbrogade 5
3250 Gilleleje
48300005
Åbningstider: Mandag til torsdag: Kl. 10.00 - 17.30
Fredag: Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 15.00
Søndag: Kl. 11.00 - 15.00


Om Vinspecialisten Gilleleje
Anette Mosberg har siden 2008 givet kunderne gode smagsoplevelser. Udover Anette kan du også finde Jørgen Knudsen i butikken. Sammen udgør de butikkens team.


Vinspecialisten i Gilleleje
Butikken har udviklet sig meget siden 2008. Vinen har fået mere plads, og der bliver løbende skiftet ud i hele sortimentet. Et par gange om året rejser Anette ud i verden og finder inspiration og lidt nyt/gammelt interiør, som gør butikken helt unik. Hver fredag året rundt er der vinbar i butikken. Her mødes kunderne på kryds og tværs over et glas vin eller to. Anette sørger altid for god vin i glasset og den hyggelige stemning.  Året rundt er der udover vinbar også smagninger og Winemaker's Dinner.


Tag et kig ind i butikken
Vil du med på rundtur i butikken, så klik her!
Vi kan hjælpe dig hele vejen
I den lille butik kan du opleve en masse. Anette køber varer ind på baggrund af hendes egen stil og smag. Har du lyst til at smage en bestemt vin, er du velkommen til at sidde i den lille bar og nyde et glas eller to. Her kan du også nyde byens bedste latte. Hver fredag er der "fredags VINbar", hvor de vine der skal smages udvælges og sælges pr. glas. Det er super hyggeligt, og du har chancen for at smage noget nyt og også møde nye mennesker. Når vejret tillader det, eller der tændes for varmen, kan man også sidde udenfor og nyde livet i Gilleleje med et glas vin. Butikken tilbyder også mange delikatesser, slik og chokolade, porcelæn, vinudstyr, spiritus og meget mere. Oftest er der også en smagsprøve. Kør til Gilleleje, hvis du trænger til forkælelse og lidt livs-nydelse. Vi ses i Gilleleje.