Felix Meyer
Felix Meyer

Beskrivelse

Felix Meyer
Her er idyllen tæt i et område, der har sin helt egen fransk/tyske charme. Huset ligger i det tyskklingende Katzenthal, men på den fransklydende adresse Grand Rue. Her kombinerer winemaker Felix Meyer det bedste fra begge sider af grænsen i sine vine. Vi taler Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris, Pinot Noir og Gewurztraminer. Landsbyen Katzenthal er begunstiget med et fantastisk terroir, rigt på granit, og Meyer er en sand mester i at blende vin fra sine forskellige parceller og skabe komplekse, men altid balancerede cuvéer. Her produceres vine på bærme i gamle foudres, de klassiske, store, franske egetræsfade, som der er tradition for i Alsace. Kendetegnende for vinene er en altid imponerende aroma og flot mineralitet. Levende og elegante vine, som det er svært at finde bedre i Alsace.
2017 Meyer-Fonné Riesling Reserve
Ordet 'balance' lyder måske kedeligt i sig selv, men når man på mesterlig vis formår at balancere Rieslings helt naturlige syre og frugtighed med terroirets mineralistet, kommer man på bedre tanker....
2017 Meyer-Fonné  Pinot Gris
Perfekt sødme, der leder tankerne hen på modne druer, gule pærer og melon.
2018 Meyer-Fonné  Gewurztraminer
Tilpas krydret og med sødmefulde noter. Masser af fylde og god struktur.
2018 Meyer-Fonné Pinot Blanc Vieilles Vignes
År efter år en fantastisk vin. Fyldig og frisk med noter af frugt, honning og røg.
2017 Meyer-Fonné  Riesling Kaefferkopf Granc Cru
Ren og mineralsk med et touch af urter.
2019 Meyer-Fonné Riesling
Fornem Riesling med en ren, mineralsk aroma med hint af ananas og ingefær. Fyldig på tungen med præg af nektariner, appelsinskal og fersken. Balanceret og harmonisk med en behagelig syre.
Meyer-Fonné Cremant d´Alsace
Skabt efter champagne-metoden og er i det hele taget en meget aromatisk cremant, flot balanceret og oplagt til en aperitif. Masser af smag og value for money.
2018 Meyer-Fonné  Pinot Gris Reserve
En klassisk og forholdsvis tør Pinot Gris med noter af krydderier, tør frugt og røg.
2018 Meyer-Fonné  Pinot Blanc
Saftig og indbydende vin med mild syre og rund frugt. Friske noter af æble og citrus.
2018 Meyer-Fonné  Gewurztraminer Reserve
Skal du kun have ét glas Gewürztraminer i år, er dette et godt bud fra et af de bedste områder, hvor druen gror - Alsace.
2016 Meyer-Fonné  Pinot Gris Dorfburg
Delikat og frisk vin med noter af tørret frugt og krydderier.
2017 Meyer-Fonné Gewurztraminer Dorfburg Vieilles Vignes
Gewürztraminer er ikke en anonym drue - og her får du et super aromatisk eksemplar, nærmest blomstret i udtryk og begunstiget med ædelråd, som sikrer det sødmefulde, elegante udtryk, vinen byder på.