Duncan Taylor The Huntly, 1997, 51,9%
Før musen henover billedet for at zoome
Duncan Taylor & Company en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Vis mere
Vis mindre

Duncan Taylor The Huntly, 1997, 51,9%

Varenummer: 28068009
DKK 1.150,00
(DKK 920,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørDuncan Taylor Scotch WhiskyLandSkotland
OmrådeBlendedType/FarveWhisky
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli6
Alkohol 51,90%Flaskestørrelse0,70 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Smagekommentarer
Bag navnet ’The Huntly’, gemmer der sig en fremragende 19-årig cask strength whisky fra det velrenommerede skotske destilleri Balvenie. Her er kun tale om 272 flasker, som alle sammen til gengæld byder på en imponerende aroma af marcipan, røde bær og chokolade. Læg hertil en forholdsvis pikant og let sødlig smag, som byder på noter af mere frugt, måske lidt ananas og mynte i en whiskyoplevelse, som er svær lige at glemme.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk