Premium Brands

Duncan Taylor The Huntly 21 år, 1996, 53,3%

Skotland
Blended
0,70 ltr.
DKK 1.299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Octave-fade er bittesmå (en 1/8 af størrelsen på et standardfad) med kun 50 liter whisky for at sikre mest muligt fadsmag på den endelige whisky. Let frugtig og sødmefuld aroma med hint af citronskal, honning, vanilje, kiks og brun farin. Munden fyldes med med præg af æblekage, appelsinskal, egetræ, vanilje og karamel. Lang eftersmag med touch af cedertræ og varme krydderier.
Specifikationer
Leverandør
Duncan Taylor Scotch Whisky
Land
Skotland
Område
Blended
Type/Farve
Whisky
Årgang
1996
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Vinum Single Malt
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
53,30%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Duncan Taylor & Company en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Octave-fade er bittesmå (en 1/8 af størrelsen på et standardfad) med kun 50 liter whisky for at sikre mest muligt fadsmag på den endelige whisky. Let frugtig og sødmefuld aroma med hint af citronskal, honning, vanilje, kiks og brun farin. Munden fyldes med med præg af  æblekage, appelsinskal, egetræ, vanilje og karamel. Lang eftersmag med touch af cedertræ og varme krydderier.