Premium Brands

Duncan Taylor Smoking 40%

Skotland
Blended
0,70 ltr.
DKK 225,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Smokin’ er et blend af nogle af de mest røgede whiskies fra Islay og Speyside, som herefter har ligget på egetræsfade. Her opnår man en kraftig aroma af røg, egetræ, mandler, tørv, vanilje og salte noter. Røgen går igen i smagen, som samtidig bliver balanceret med en smule noter af karamel, tørret egetræ og krydderier. Eftersmagen er lang og emmer af de skotske kyster, røg og egetræ.
Specifikationer
Leverandør
Duncan Taylor Scotch Whisky
Land
Skotland
Område
Blended
Type/Farve
Whisky
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Duncan Taylor & Company en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Smokin’ er et blend af nogle af de mest røgede whiskies fra Islay og Speyside, som herefter har ligget på egetræsfade. Her opnår man en kraftig aroma af røg, egetræ, mandler, tørv, vanilje og salte noter.  Røgen går igen i smagen, som samtidig bliver balanceret med en smule noter af karamel, tørret egetræ og krydderier. Eftersmagen er lang og emmer af de skotske kyster, røg og egetræ.