Premium Brands

Duncan Taylor Longmorn 1996, 52,1%

Skotland
Spey
0,70 ltr.
DKK 1.895,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Dette er en 20 år gammel Longmorn Single Malt, som er lagret på ét cask fra juni 1996 til marts 2017. Whiskyen er en del af Duncan Taylors Dimensions-serie og findes kun i 254 flasker. Næsen mødes med en let, aromatisk duft med noter af blomster og byg, brun farin - og kiwi. På tungen er noter af rabarber, karamel, sort peber og ingefær, efterfulgt af en lang eftersmag med et præg af nødder.
Specifikationer
Leverandør
Duncan Taylor Scotch Whisky
Land
Skotland
Område
Spey
Type/Farve
Whisky
Årgang
1996
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
52,10%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Duncan Taylor & Company en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Dette er en 20 år gammel Longmorn Single Malt, som er lagret på ét cask fra juni 1996 til marts 2017. Whiskyen er en del af Duncan Taylors Dimensions-serie og findes kun i 254 flasker.

Næsen mødes med en let, aromatisk duft med noter af blomster og byg, brun farin - og kiwi. På tungen er noter af rabarber, karamel, sort peber og ingefær, efterfulgt af en lang eftersmag med et præg af nødder.