Duncan Taylor Black Bull 12 år, 50%
Før musen henover billedet for at zoome
Duncan Taylor & Company en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Vis mere
Vis mindre

Duncan Taylor Black Bull 12 år, 50%

Varenummer: 28072009
DKK 395,00
(DKK 316,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørDuncan Taylor Scotch WhiskyLandSkotland
OmrådeBlendedType/FarveWhisky
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli6
Alkohol 50,00%Flaskestørrelse0,70 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Smagekommentarer
Denne klassiske blend blev første gang produceret i 1930'erne, og siden 2001 af den uafhængige aftapper Duncan Taylor. Black Bull består af lige dele malt/grain whisky og vandt guld ved International Wine and Spirit Competition 2011. Aromaen er forholdsvis sødmefuld og rundes af de malte, whiskyen produceres af, men man fornemmer også forskellige bær, nødder, krydderier og kakao. Whiskyen har en blød og rund mundfylde med noter af nødder, frugt og fløde, inden eftersmagen tager over med yderligere fedme og frugtige nuancer.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk