Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2.
verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere.
Vis mere
Vis mindre

Drouin Pomme Prisonniere, 1/1 ltr., Christian Drouin, Pays d´Auge

Varenummer: 25162110
DKK 750,00
(DKK 600,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørChristian DrouinLandFrankrig
OmrådeCalvadosType/FarveCalvados
DyrkningTraditionelAlkohol 40,00%
Flaskestørrelse1/1 ltr.Proptype Plasticprop
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Christian Drouins helt unikke calvados, hvor et æble er "fængslet" indeni flasken (deraf navnet Prisonniere). Denne calvados adskiller sig lidt fra de øvrige af Christian Drouins calvados', da den fortsat udvikler sig i flasken, hvor æblet opholder sig og leverer sukker og frugtige aromaer direkte i flasken. Derfor er netop denne calvados ekstra frugtig og med mere sødmefulde aromaer.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk