Drouin Hors d´Age, 3 cl., 1/32 ltr., Christian Drouin, Pays d´Auge
Før musen henover billedet for at zoome
Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2.
verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere.
Vinifikation
Har lagret minimum 15 år på små egetræsfade, inden den er tappet på flaske.
Vis mere
Vis mindre

Drouin Hors d´Age, 3 cl., 1/32 ltr., Christian Drouin, Pays d´Auge

Varenummer: 25163301
DKK 50,00
(DKK 40,00 ekskl. moms)
1 stk. pris DKK 51,25 (DKK 41,00)
12 stk. pris DKK 50,00 (DKK 40,00)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørChristian DrouinLandFrankrig
OmrådeCalvadosType/FarveCalvados
DyrkningTraditionelAlkohol 42,00%
Flaskestørrelse1/32 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Duften er fyldt med krydderier og fad, og smagen er sødmefuld og krydret - perfekt til f.eks en cigar eller lagrede oste. Vinder ved at være skænket op nogen tid, inden den skal drikkes.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk