Drinksopskrift: Whiskey Sour

I samarbejde med Riedel

Drinken Whiskey Sour blev anset som mandens bedste ven af  1700- og 1800-tallets britiske søfolk, men opskriften blev først skrevet ned i 1862 i Jerry Thomas' The Bartender’s Guide: How to Mix Drinks. Sidenhen er der opstået utallige varianter af den populære cocktail. Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas.

"Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal. "

Type: Cocktail
Glas: Riedel Sour barglas

Ingredienser

– 6 cl Bourbon whiskey
– 2,5 cl Frisk citronsaft
– 2,5 cl Sukkersirup
– 1 æggehvide (valgfrit)
– Dash Angostura Bitters

Fremgangsmåde

  • Traditionel metode:
    Hæld alle ingredienser over i en shaker og shake UDEN is. Hæld derefter is i shakeren og shake indtil drinken er kold. Si over i et nedkølet Riedel Sour barglas

  • Utraditionel metode:
    Hæld alle ingredienser over i en shaker og shake godt indtil drinken er kold. Si over i et nedkølet Riedel Sour barglas.

Det skal du bruge