BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

Drinksopskrift: Daiquiri

I samarbejde med Riedel

Daiquiri er en drink med flere historie. En af dem lyder således. I det 17. århundrede blev det britiske søfolk betalt med en hel gallon øl om dagen. Til deres rejser til Cuba var de store mængder øl dog enormt dyr at transportere. Derfor fik søfolket i stedet den potente cubanske rom, som de til gengæld fik en hel pint af. Det resulterede i galloperende alkoholisme,  og de britiske sømænd var ude af stand til at arbejde. Derfor kræfede Admiral Edward “Old Grog” Vernon, at romrationen blev fortyndet med vand og sukker, og således blev denne kombination forstadiet til den klassiske Daiquiri, vi kender i dag.

Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas. "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal. "

Type: Cocktail
Glas: Riedel Sour barglas

Ingredienser

– 6 cl hvid rom
– 3 cl frisk citronsaft
– 2,5 cl sukkersirup

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser over i en shaker og shake godt indtil drinken er kold.
  • Si over i et nedkølet Riedel Sour barglas.

Det skal du bruge