Champagne Dom Perignon Gift Box 2008
Før musen henover billedet for at zoome
Dom Perignon er nok den kendteste champagne i verden. Navnet emmer simpelthen af stil, klasse, luksus – og måske en lille smule bling. Designet på både flaske og etiket er ikoniske og kendes af de fleste – også selvom man aldrig har været så heldig at smage på de fornemme dråber.

Dom Perignon er en del af luksusgruppen Louis Vuitton Moët Hennesy, som også ejer champagnehusene Veuve Clicquot, Ruinart, Mercier og Krug. Der er dog ingen tvivl om, at den største prestige er knyttet til Dom Perignon. Alle husene drives dog individuelt og har deres egen stil og charme.
Dom Perignon får sit navn fra munken Dom Perignon, som i det 17. århundrede have den beskedne ambition at ville producere verdens bedste vin. I den forbindelse er han samtidig berømt for at sige de berømte ord ’jeg drikker stjerner!’ om sin mousserende vin. Der var dog nok noget om det, for hans vine fandt vej til selveste Solkongens slot i Frankrig – meget større anerkendelse kunne man ikke få.

Dom Perignon findes kun som vintage-champagne, kun de allerbedste druer anvendes. Hvis druerne ikke er gode nok et år, kommer der simpelthen ikke en årgangsvin dét år. Sådan er det.

Champagnerne bliver produceret på to druer; Pinot Noir og Chardonnay fra de bedste marker i Champagne. Champagnes kompleksitet skyldes druernes langsomme modning, som bevarer deres friskhed, aromaer og fine teksturer.
Vis mere
Vis mindre

Champagne Dom Perignon Gift Box 2008

Varenummer: 1032352008
DKK 2.320,00
(DKK 1.856,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LandFrankrigOmrådeChampagne
Type/FarveChampagne/mousserendeÅrgang2008
DyrkningTraditionelRiedel glasChampagne
Flasker pr. Colli6Alkohol 12,50%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKarton
Mest populære
Nitus Cava Brut Reserve
Nitus Cava Brut Reserve
DKK 90,00
(DKK 72,00)
Prosecco Era Organic
Prosecco Era Organic
DKK 115,00
(DKK 92,00)
Nitus Cava Semi Secco
Nitus Cava Semi Secco
DKK 90,00
(DKK 72,00)
Deutz Brut Classic, Non Vintage
Le Tre Caravelle Rose Demi Sec
Cremant de Bourgogne, Blanc de Noirs

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk