Riedel m.m.

Vælg en indbydende gave fra vores store udbud af færdigpakkede vingaver - eller glæd gavemodtageren med et dejligt gavekort.
Se også vores store udbud af glas fra østrigske Riedel - verdens dygtigste vinglasmager.
Eller forkæl dig selv eller en gavemodtager med en eksklusiv vinoplevelse - en Winemakers Dinner eller en vinsmagning.
Gå heller ikke glip af vores fordelsklub, bonusklubben Sélection, hvor du både kan optjene en masse gode bonuspoints og benytte dig af klubfordele som månedssmagninger eller temasmagninger, hvor sidstnævnte ofte udbydes til specialpris for klubmedlemmer!

Coravin


Nu behøver du ikke bekymre dig om at drikke at drikke al vinen i flasken eller begrænse dig til kun en slags vin - uanset om du har lyst til rød eller hvid (eller begge dele).

Riedel glas & karafler


Glas er en videnskab, og ikke uden grund har østrigske Riedel forsket i påvirkning  af duftesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning.
Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter  og smager af 50% mere. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri...

XOCOLATL


Vi elsker chokolade – god chokolade - og derfor har vi valgt at købe vores helt egen chokoladefabrik. For – som vi siger – kan man ikke finde noget, der er godt nok, må man jo lave det selv!

Tilbehør


Gavekort


Emballage


Vi har ikke kun gode vine og gode idéer. Vi har også noget af have dem i!

Vinklubben Sélection


Bliv medlem af Sélection, vores vinklub/ fordelsklub, og optjen bl.a. hele 5% i bonuspoint på dine køb.

Arrangementer


Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.