Riedel m.m.

Vælg en indbydende gave fra vores store udbud af færdigpakkede vingaver - eller glæd gavemodtageren med et dejligt gavekort.
Se også vores store udbud af glas fra østrigske Riedel - verdens dygtigste vinglasmager.
Eller forkæl dig selv eller en gavemodtager med en eksklusiv vinoplevelse - en Winemakers Dinner eller en vinsmagning.
Gå heller ikke glip af vores fordelsklub, bonusklubben Sélection, hvor du både kan optjene en masse gode bonuspoints og benytte dig af klubfordele som månedssmagninger eller temasmagninger, hvor sidstnævnte ofte udbydes til specialpris for klubmedlemmer!


Coravin


Med Coravin skal du ikke beslutte dig for enten rød eller hvid, eller om at drikke hele flasken på en gang!.Riedel glas & karafler


Vi elsker glas fra Riedel! Alle Riedels glas er lavet af det fineste krystal, og alle glasserierne er designet med en masse kærlighed for glas.  


XOCOLATL


Vi elsker chokolade – god chokolade - og derfor har vi valgt at købe vores helt egen chokoladefabrik. For – som vi siger – kan man ikke finde noget, der er godt nok, må man jo lave det selv!


Tilbehør


Vi har her samlet et stort udvalg af det tilbehør, du har brug for til drinks såsom tonic, sodavand og juice! Her finder du også det fineste honning fra Gérard Bertrand, olie fra Vinding Montecarrubo og meget andet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre produkter.


Gavekort


Glæd en i familien, en ven, eller en kollega med et dejligt gavekort.
Den perfekte gaveidé til alle dem, der sætter pris på livets glæder.
Kan indløses i alle vores næsten 50 butikker over hele landet.


Emballage


Vi har ikke kun gode vine og gode idéer. Vi har også noget af have dem i!


Vinklubben Sélection


Bliv gratis medlem af Sélection, vores vinklub/ fordelsklub, og optjen bl.a. hele 5% i bonuspoint på dine køb.


Arrangementer


Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.


Inspiration