Premium Brands

Dictador Cafe, 100 Months Aged Rum

0,70 ltr.
Før DKK 299,00
DKK 199,00
SparDKK 100,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Rom lagret i 100 måneder på gamle bourbonfade, før den er filtreret gennem arabicakaffebønner, en anden af Colombias store eksportvarer - en krydret, meget aromatisk rom med fyldige og intense kaffenoter.
Specifikationer
Type/Farve
Rom
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Sidst i 1700-tallet ankom en spanier til Cartagena de Indias i kolonien Nueva Granada - i dag bedre kendt som Colombia. Severo Arango y Ferro var hans navn og her over 200 år senere er rombrandet Dictador opkaldt efter ham. Han var nemlig en, lad os sige viljestærk karakter, som fik sat skik på den spanske stats skatteindkrævning i kongens kolonier i Nord- og Sydamerika.
Men han blev også forelsket, y Ferro. I koloniens rom, vel at mærke. Med kærlighed til rommen blev han snart én af de største forhandlere i kolonierne, hvor rommen blev anset som en form for møntfod.

Colombia er én af verdens største producenter af sukkerrør og oplagt til romproduktion.  I 1913 åbnede en af y Ferros slægtninge, Don Julio Arango y Parra, Destilería Colombiana. Efter en årrække skulle det vise sig at blive den måske bedste producent i hele det caribiske område. I 40 år har familien produceret Dictadormærket efter familiens gamle opskrifter og teknikker. I dag er det tredje generation, som driver destilleriet og familiens historie videre.
Rom lagret i 100 måneder på gamle bourbonfade, før den er filtreret gennem arabicakaffebønner, en anden af Colombias store eksportvarer - en krydret,  meget aromatisk rom med fyldige og intense kaffenoter.