Deutz Rose, Non Vintage

Frankrig
Champagne
3/4 ltr.
DKK 545,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Frisk lyserød med pink nuancer. Indsmigrende og vinøs duft af kirsebær, brombær, granatæbler og ribs. Smagen er kompleks og kraftfuld, men alligevel utrolig fin og nuanceret med inciterende nuancer af friske jordbær og stikkelsbær.
Specifikationer
Leverandør
Champagne Deutz
Land
Frankrig
Område
Champagne
Type/Farve
Champagne/mousserende
Drue
10% Chardonnay
90% Pinot Noir
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Champagne
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Lyst kød
Grøntsagsretter
Fjerkræ
Fisk - fede
Alkohol
12,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.
Frisk lyserød med pink nuancer. Indsmigrende og vinøs duft af kirsebær, brombær, granatæbler og ribs. Smagen er kompleks og kraftfuld, men alligevel utrolig fin og nuanceret med inciterende nuancer af friske jordbær og stikkelsbær.
6. april 2017
GREAT GOLD - BACCHUS 2017
91 POINTS
14. august 2019
91 POINTS Wine Spectator
11. august 2016
6 af 6 STJERNER i Gastro
93 POINTS
21. august 2019
93 POINT i Falstaff
90 POINTS
14. august 2019
90 POINT af Niels Lillelund i Jyllands-Posten
93 POINTS
30. august 2019
93 POINT i Vinbladet
93 POINTS
21. august 2019
93 POINT i Falstaff
91 POINTS
28. august 2019
91 POINT i The Wine Spectator
10. juli 2014
SØLVMEDALJE ved International Wine Challenge 2014
91 POINTS
30. august 2019
91 POINTS i The Wine Spectator
90 POINTS
14. august 2019
91 POINT i Falstaff
17 POINTS
5. september 2019
17,5/20 POINTS af Henrik Oldenburg i Oldenburgs Vinguide
14. marts 2016
5 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
91 POINTS
5. september 2019
91 POINTS i www.vinforum.dk
90 POINTS
5. september 2019
90 POINTS i The Wine Advocate
16. januar 2012
4 GLAS i Smag & Behag
90 POINTS
5. september 2019
90 POINTS i The Wine Spectator
Fremstillet efter champagnemetoden med most fra første pres.