VI ER GLADE FOR AT KUNNE INVITERE TIL

Winemaker's Dinner med Deutz

på Ruths Hotel

Tid og sted

Ruths Hotel
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen
DK 9990 Skagen
Fredag d. 15. oktober 2021


Det bliver uden tvivl en opløftende aften, når Ruths Hotel afholder en Winemakers Dinner med Champagne "en masse" til en fem retters menu.

Aftenens menu vil tage udgangspunkt i de bedste råvarer fra sæsonen. Selve retterne er endnu ikke fastlagte.

Aftenens udvalg af Champagne

I et sublimt sammenspil med den 5-retters menu vil nedenstående champagne blive serveret.

Aperitif:

Deutz, Brut Classic

1. ret:

2015 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, magnum, Champagne Deutz

2016 Deutz Blanc de Blancs, Vintage, magnum, Champagne Deutz

2. ret:

2009 Amour de Deutz, Blanc de Blancs, Champagne Deutz

2009 Amour de Deutz Rose, Vintage, Champagne Deutz

3. ret:

2012 Deutz Brut, Vintage, magnum, Champagne Deutz

2009 Cuvee William Deutz Brut, Grand Cru, Champagne Deutz

4. ret:

2014 Hermitage Rouge, AOP, Domaine des Tourettes, magnum, Maison Delas Freres

2014 Côte-Rôtie, AOP, Seigneur de Maugiron, magnum, Maison Delas Freres

5. ret:

Deutz Rose, AOP, magnum, Champagne Deutz

2014 Deutz Rose, Vintage, Champagne Deutz


pr. pers. kr. 2.800,-

Til hver af de fem retter serveres to forskellige glas champagne. Hver champagne og dens karakteristik vil blive præsenteret i sammenhæng med retterne, hvorved sammenspil og smagsnuancer vil blive beskrevet.

Det er Ruths Hotels stemningsfyldte restaurant Okê, som dannerrammen. Johan Brodersen har med omhu udvalgt hver champagne, der på fornemste vis vil blivekomplimenteret af 5-retters specialdesignet menu fra Jack Cramer.


Tilmelding

Tilmelding og betaling sker direkte til Ruths Hotel.


Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen
DK 9990 Skagen
Telefon: 98 44 11 24
E-mail: [email protected]


DEUTZ

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.


Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz’ position blandt de allerbedste huse i Champagne.

​​​​​​​

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz’ position blandt de allerbedste huse i Champagne.

​​​​​​​

Firmaets domicil er et meget smukt, næsten sydstatsinspireret bygningsværk, der ligger som toppen af et isbjerg ovenpå husets 20 kældre på hver 100-175 kvadratmeter.