Deutz Brut Classic, Non Vintage i karton

Frankrig
Champagne
3/4 ltr.
DKK 399,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen.
Specifikationer
Leverandør
Champagne Deutz
Land
Frankrig
Område
Champagne
Type/Farve
Champagne/mousserende
Drue
34% Chardonnay
33% Pinot Noir
33% Pinot Meunier
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Champagne
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Apéritif
Skaldyr
Fisk - lys
Alkohol
12,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.
Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen.
11. januar 2019
5 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"28% chardonnay, 42% pinot noir og 30% meunier. Masser af grønne æbler i duften. De 30 mdr. flaskelagring smages med fine vedvarende bobler og en frisk komplekse noter af æble, pærer, citrus og blomsternoter. Yderst vellavet med lang frugtig afslutning."


Vurderet ved tilbudspris 325,- pr. fl.
11. januar 2019
5 STJERNER i Aarhus Update
"Deutz dufter af gule æbler, citrus og brioche. Boblerne er små, bløde og vedvarende. En frisk vin med god kompleksitet og længde. Her får man noget for pengene, selv i dette prisleje. Min favorit i smagningen."


Vurderet ved tilbudspris 325,- pr. fl.
19. december 2018
5 STJERNER - Champagne Deutz - Blandt de bedste til nytår på www.aov.dk
Test af Champagne til nytåret.

Alt om vin inviterede branchen til at sende deres bedste bud på Champagne der passer som aperitif og evt. til forretten.


"Noter af citrusblomster. Fyldig frugt af fersken/nektarin med god frisk kant af lime. Saltet og mineralsk. Stor dybde og flot balance."

Vurderet ved tilbudspris 325,- pr. fl.
14. december 2018
5 Stjerner af Jesper Bo Bendtsen - SMAG PÅ VIN
"Deutz Brut Classic er en mine absolutte yndlinge blandt de klassiske non-vintage champagner. Den blender fint ind i ethvert selskab og enhver anledning. Den stjæler ikke billedet eller opmærksomheden men er en happy helper til aperitiffen eller velkomsten, hvor den understøtter og medvirker til at sætte en stemning op. Pæn ekspressiv næse og smag med surdej, æbler, pære, citrus og lidt toast. Masser af velsmag og glæde."
22. december 2017
5 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
"Lækker duft af brød, syrerig lime og krydderier. Frisk og rent. Den rene og forfinede smag er domineret af grønne æbler og citrus med en høj syre. Fine cremede bobler. Dejlig champagne i den friske og syrerige afdeling. Perfekt til at byde gæsterne velkomne sammen med en omgang snacks inden middagen."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
21. december 2017
6 af 6 STJERNER - Bedste champagne til nytår på www.aov.dk
"Granny smith, nødder og vanille. Lime citrus grape calcaire. Saltet mineralsk. God fyldig mousse af små fine bobler. Koncentreret skarp og elegant. Kup."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
21. december 2017
5 STJERNER af Claus Forrai på www.finansbureauet.dk
"Livlig og flot Champagne med citrus og kælder i næsen og blød og finesserig mund med fin mousse og med toner af lime og gær tilsat et strejf af syrlige æbler og noter af toast og mandler i den lange intensive eftersmag."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
17. november 2017
5 af 5 STJERNER - www.vinavisen.dk
"Proppens form fortæller, at denne dejlige, modne champagne har opholdt sig nogle år i flasken. Den har fine bobler, tilpas behersket mousse og en tør, harmonisk og elegant smag med noter af friske æbler. En elegant vin, der umiddelbart byder sig til."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
10. november 2017
Anbefalet på Houlbergs Vinblog
"Suk hvor har jeg savnet den champagne, som jeg sidst smagte for næsten fire år siden. Derfor var det også et skønt gensyn og en god lejlighed til at skive om champagnen og champagnehuset Deutz igen. Gode ting er værd at gentage, og champagnen levede også op til alle mine forventninger."
13. oktober 2017
SILVER - Champagne Masters Championship 2017
21. december 2016
ANBEFALET - GOD TIL PRISEN - på www.feinschmeckeren.dk
Rasmus Palsgaard fra Gastro skriver:

"Deutz Brut Classic er et sikkert kort at have på hånden, når man trænger til god champagne.

Deutz Brut Classic har aldrig skuffet mig. Det er en champagne, der leverer varen hver eneste gang.

Næsen er let krydret med kandiseret frugt, citrus og grønne æbler og en rankhed og elegance på højeste niveau. Smagen er dyb og rig med mange lag. En meget helstøbt champagne med en skøn mousse, velintegreret syre og en drikbarhed, som er i top. Et skoleeksempel på klassisk, vellavet champagne, der fungerer som aperitif såvel som madchampagne."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
15. december 2016
5 Stjerner af Jesper Bo Bendtsen - SMAG PÅ VIN
"Det er svært at gå forkert i byen med Deutz’ klassiske standardchampagne. Flere af de bedre københavnske restauranter bruger den som aperitif, fordi den er så nem at gå til – og svær ikke at holde af. Skøn i duften med pærer, melon og noget surdej. Det toastede er mere udtalt i smagen med noget ristet rugbrød, men der er også rigeligt med friskhed og frugt fra gule pærer, æbler og citrus fra gul grape. Man kan som restauranterne bruge dem som aperitif, men den holder også til hele fiskemenuen og de grønne retter."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
19. december 2016
Sublim champagne til nytår - Anbefalet på www.vinexpressen.dk
"Deutz er et af de mest oversete champagne-huse. Måske fordi stilen er så diskret og elegant. Hos Deutz fortæller man ikke lange historier om James Bond, men du går aldrig fejl af Deutz, der er perfekt til aperitif.

Masser af grape, knap modne æbler, kridt og gær. Klassisk champagne med en fornem renhed. Umådelig delikat i stil. Perfekt som aperitif til nytåret. Anbefalet."


Vurderet ved tilbudspris 300,- pr. fl. ved køb af 2 flasker
91 POINTS
14. august 2019
91 POINTS Wine Spectator
" A bright, creamy and well knit Champagne, with a smoke tinged, minerally underpinning to the lemon meringue pie, biscuit and candied ginger flavors. The spiced finish lingers."
6. juni 2016
BRONZEMEDALJE ved Decanter World Wine Awards 2016
8. januar 2016
BEDSTE VINKØB I 2015 - 6 STJERNER på www.aov.dk - Alt om Vin
" Brødkrumme, grønne æbler, sommerblomster. Mineralsk og flintet. Rund og fyldig mousse. Klassechampagne. "


Vurderet ved tilbudspris 295,- v/køb af 2 fl.
22. december 2015
4 STJERNER i www.vinavisen.dk
"Proppens form fortæller, at denne champagne har ligget nogle år på flaske. Den har god mousse og udmærket frugt med smag af modne æbler og citrus. I forhold til prisen er der ikke nogen bredere kompleksitet."


Vurderet ved tilbudspris 295,- v/køb af 2 fl.
90 POINTS
21. august 2019
90 POINT i The Wine Spectator
"A minerally Champagne that marries a sleek backbone of acidity to flavors of White raspberry, roasted almond and apricot preserves. Find and creamy, with a smoky finish."
3. december 2015
18/20 POINT af Henrik Oldenburg på www.forlaget-smag.dk
”Frisk, ren og velbalanceret, med mineralske nuancer og lang, rensende syre.
Det er klassisk, veloplagt og vellavet Champagne, både klassisk og tør som etiketten lover.
Den er alsidig og har foruden stor, umiddelbar friskhed også krop og andre rare kvaliteter.
Den er lige til at forelske sig i.”
15. juni 2015
ANBEFALET ved Decanter World Wine Awards 2015
29. december 2014
5 STJERNER af Tim Vollerslev i BT
"Fine små bobler, medium fyldig, tør, lækker champagne, harmonisk, rund frugtsmag med modne ferskner, citrus og frisk frugt.
Velegnet til velkomst, medium lette retter, stegt fisk, skaldyr, kylling og salater."Vurderet ved tilbudsprisen 275 v/ 2 fl.
29. december 2014
5 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"Et af de absolut bedste huse grundlagt af to tyskere i 1838. Duft af modne pærer og en smag af grønne æbler, citrus, pærer og mineralitet.
En meget elegant champagne med lang eftersmag og særdeles god til prisen."Vurderet ved tilbudsprisen 275 v/ 2 fl.
22. december 2014
UGENS VINHIT - SIDDER LIGE I SKABET - på www.vinexpressen.dk
"UGENS VINHIT kommer fra Deutz. Og ja, selvfølgelig er der tale om champagne her op til nytår!
Deutz er et af de champagne-huse, man aldrig går fejl af – hverken i en blindsmagning eller i kvalitet.
Huset har siden stiftelsen i 1882 været medlem af Syndicat des Grandes Marques de Champagne. Da syndikatet på et tidspunkt fik lidt for mange useriøse medlemmer, blev organisation omlagt til Club des Grandes Marques, som i dag tæller 24 af de mest berømte Champagnehuse. Heriblandt er (naturligvis) Deutz!
Deres non vintage består af 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir og 33% Pinot Meunier

Frisk og samtidig moden duft, hvor man finder indslag af citrus, æble, ristet brød og mandler.
Slank og meget klassisk champagne, der sidder lige i skabet.
Velsmag for alle pengene."


Vurderet ved tilbudsprisen 275 v/ 2 fl.
18. december 2014
5 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
"Smuk, frisk og syrerig Champagne til en særdeles god tilbudspris.
Lækker duft af brød, syrerig lime og krydderier. Frisk og rent.
Den rene og forfinede smag er domineret af grønne æbler og citrus med en høj syre. Fine cremede bobler.
Dejlig champagne i den friske og syrerige afdeling. Perfekt til at byde gæsterne velkomne sammen med en omgang snacks inden middagen."Vurderet ved tilbudsprisen 275 v/ 2 fl.
89 POINTS
29. august 2019
89 POINT af Niels Lillelund i Jyllands Posten
"En ligelig blanding af de tre champagnesorter og smagen er også harmonisk og ligefrem med en fin, fyldig og ganske cremet fremtræden.
En typisk allround-champagne."
8. december 2014
5 STJERNER på www.finansbureauet.dk
"Klassisk Brut Champagne i høj kvalitet fra Deutz.
Grønne æbler og hø i næsen, citrus, brød og mandel i munden og med en lang mineralsk eftersmag pakket ind sarte bobler.
Et sikkert valg."
92 POINTS
29. august 2019
92 POINT i Vinbladet
"Fersken, æble, citrusduft, meget ren.
Cremet og samtidig tør smag, fyldig med luftig, tør eftersmag.
Klassisk champagne, bliver bedre og bedre med årene."
92 POINTS
14. august 2019
92 POINT i Falstaff
"Helles Gelbgrün, anhaltendes, feines Mousseux.
Zart rauchige dunkle Mineralik, weisse Apfelfrucht, ein Hauch von Zitruszesten.
Mittlerer Körper, feine Apfelfrucht, finessenreich, trinkanimierende Rasse, bleibt gut haften, sowohl als Apéro wie als Speisenbegleiter einsetzbar."
9. december 2014
5 STJERNER i Smag & Behag
"Kraftfuldt og dejligt udtryk med rugbrødssurdej, cremet melon, gule modne pærer og lidt smørristet toast.
Silkeblød og rigelig mousse og smagsprofil i retning af grønne æbler, brioche, lidt flødekaramel og vanilje.
En dejlig aromatisk og cremet Champagne med en god kompleksitet og en lettere mineralitet.
Kan gå til skaldyr, artiskokker og lyse fiskeretter."
91 POINTS
29. august 2019
91 POINT i The Wine Spectator
"Firm and focused, with a mouthwatering palate of poached pear and berry, lemon curd, pastry cream and a pronounced streak of smoky minerality that lingers on the finish."
10. juli 2014
BRONZEMEDALJE ved International Wine Challenge 2014
30. december 2013
5 STJERNER af Henrik Steen Andersen i Politiken
"Elegant næse med hvide blomster og hvid fersken. Det samme går igen i smagen – elegance og kølighed.
Graciøs – fin kvalitet.
Til kammuslinger."


Vurderet ved tilbudsprisenn 2 for 500,-
23. december 2013
ANBEFALET af Christian Aarø i Jyllands Posten
"Huset Deutz Blev grundlagt i 1838 i byen Aÿ i Champagne af William Deutz og Pierre Geldermann.
Siden har familierne siddet i direktørstolen, selv om huset blev overtaget af Louis Roederer.
Kvaliteten har altid været i top, og selv er jeg stor fan af deres Vintage Rosé."
23. december 2013
ANBEFALET - ET GODT KØB - EN CHARMETROLD - i MAD & Venner
"Til sine 250 kr. klart et godt køb og i en ligefrem og charmerende stil med en anelse sødme, som de fleste vil kunne lide.
Deutz uden årgang gør sig altid godt i champagnesmagninger og bestemt også her, hvor alle smagere havde godt at sige om den.
Farven er flot gylden, næsen frisk med indslag af blomster, mandel og brød/ gær.
God fylde, lækker saftig smag og en god mousse."


Vurderet ved tilbudsprisen 2 for 500
18. december 2013
5 STJERNER på www.aov.dk - Alt om Vin
"Flot og harmonisk champagne."
Friske grønne æbler, brødkrumme, flint, Dejlig sprød og frisk. Meget harmonisk vin."
2. december 2013
5 STJERNER på www.finansbureauet.dk
"Flot Champagne fra det Louis Roederer ejede Deutz.
Betagende floral næse og fyldig og intensiv mund med toner af amaretto, toast og markchampignon.
Et sikkert valg."
4. november 2013
5 STJERNER af Rasmus Holmgaard via Dagbladenes Bureau
Åben, generøs næse med en skøn balance mellem en mild autolyses ristede brød og kastanjer og en citrusagtig frugtighed, der er sødmefuld og charmerende.
Munden er frisk, men med en meget blid kulsyrestruktur, der giver plads til helhedens vinøse udtryk.
Flot glas til forretten."
28. november 2013
90 POINT i The Wine Spectator
"Well-knit and fresh, with a minerally base supporting delicate flavors of persimmon, green almond, currant and pastry.
Presents a clean, smoke-tinged finish."
90 POINTS
4. september 2019
90 POINTS i Falstaff
28. december 2012
4 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
"Friskhed, syre og elegance dominerer denne rare champagne.
Fin duft af brød, clementin og krydderier. Diskret optræden i glasset.
Smagen er enkel med en høj syre og smag af grønne æbler og citrus. Lækre cremede bobler.
Dejlig champagne i den friske og syrerige afdeling."Vurderet ved tilbudsprisen 250,-
27. december 2012
5 STJERNER - 91 POINTS - af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
"Duft af modne æbler og en smag af grønne æbler og pærer.
En meget elegant Champagne med lang eftersmag."
18. december 2012
4 STJERNER på www.feinschmeckeren.dk
"Nr. 2 i www.feinschmeckeren.dk's store champagnetest.
Lys gylden farve.
Klassisk næse med dejlig aroma af nødder, grønne æbler og rosenblade.
Smagen er herlig, ganske tør. Syren er ikke meget markant, men alligevel er den læskende og ganske enkelt dejlig at drikke. Ikke så kompleks og en forholdsvis kort eftersmag.
Kan drikkes til nytårstalen såvel som til østers."


Vurderet ved tilbudsprisen 250 pr. 1/1 flaske.
14. december 2012
91 POINTS - 4 STJERNER - af Jan Olsen på www.vinforum.dk
"Lys gennemsigtig farve med fine bobler.
Ikke så intens duft af citrus, æble. Mellemfyldig vin med fin mousse og en smag, der er elegant, harmonisk og vellavet. Den skejer ikke ud - man får hvad man kan forvente!
God allrounder.
Vinen er perfekt til aperitif, skaldyr og fisk."


Vurderet ved tilbudsprisen 250,-
11. december 2012
5 STJERNER på www.finansbureauet.dk
"Flot Champagne med floral næse og fyldig og intensiv krop med en cremet smag med toner af mandel og toast.
En klassiker."Vurderet ved tilbudsprisen 250,-
29. november 2012
FLOT TOP 5-PLACERING i Revue de France
Revue de France – Frankrigs mest ansete vinmagasin – har i deres december-nummer 2012 kåret Champagne Deutz Brut Classic som en af årets 5 bedste champagner, på niveau med den langt dyrere Krug!
14. september 2012
BRONZEMEDALJE ved Decanter World Wine Awards 2012
16. januar 2012
4 STJERNER i Børsen
"Nydelig og let tilgængelig apérifchampagne med en frisk duft, et livligt skum og en frisk, behageligt afrundet smag. Cremet og syrligt frisk. Elegant cremet." Vurderet ved tilbudsprisen 200,-
90 POINTS
4. september 2019
90 POINTS - 4 STJERNER - af Jan Olsen på www.vinforum.dk
"Lys høgul farve med små bobler. Intens duft af æble, citrus, lidt brød. Mellemfyldig vin med dejlig mousse og en meget frisk og livlig smag til den elegante side. Her er fin syre og balance. Fantastisk til aperitif." Vurderet ved tilbudsprisen 200,-
16. januar 2012
KÅRET SOM BEDSTE CHAMPAGNE i Mad & Venner
"Deutz er et af de helt klassiske champagnehuse, og denne standardcuvée viste sig som ren og frisk med en god fylde, en anelse sødtone og flot mousse. En champagne, der bare hænger godt sammen, og et glimrende køb til sine 200 kr. omkring juletid." Vurderet ved tilbudsprisen 200,-
18 POINTS
5. september 2019
18/20 POINTS af Henrik Oldenburg på www.forlaget-smag.dk
"Frisk, ret fyldig og ret charmerende - dejligt ligefrem, med ren druesmag og en lang, velplaceret syre, der gør den til en fremragende all-round Champagne. Den har mere finesse end power, og alligevel holder den en fin, personlig og diskret smag, der gør den til en indlysende ledsager til fisk og skaldyr."
Fremstillet efter champagnemetoden med most fra første pres. Vinen filtreres ikke.