Premium Brands

Creme de Mirabelle

Frankrig
Bourgogne
1/2 ltr.
DKK 189,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mirabel- eller kirsebærblommelikøren fra prisvindende Vedrenne i Bourgogne er en klar og let gylden likør, som næsten emmer af de solstråler, de modne bær har haft så godt af. De solmodne bær går igen i den sødmefulde aroma, ligesom selve smagen rundes af saftige, fyldige bær og en naturlig syrlighed, som sikrer balancen i den smagfulde likør. Kan sagtens drikkes som den er over lidt knus is – men hvis det skal være ekstra fint, så top din champagne eller mousserende vin af med lidt Creme de Mirabelle.
Specifikationer
Leverandør
Vedrenne
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Type/Farve
Likør
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
18,00%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Mellem marker og træer, frugthaver og vinmarker, slotte og kirketårne ligger det naturskønne område Nuits St. Georges, midt i hjertet af idylliske Bourgogne. Her grundlagde Joseph Vedrenne i 1923 en lille produktion af likører med udgangspunkt i områdets rige frugtproduktion. Der gik ikke længe, før Vedrenne med passion for produktet opnåede bred anerkendelse, ikke mindst for den enestående Crème de Cassis.
Med udgangspunkt i Bourgognes frodige natur, rige frugtproduktion og de mange lokale producenter, har Vedrenne vokset sig større, og i dag producerer og sælger virksomheden over 50 forskellige likører, sirupper, gin, pastis og absint af samme høje kvalitet, som da Joseph Vedrenne for første gang lagde lokal frugt i pressen i den lille fabrik.  
I 1997 slog Vedrenne sig sammen med Verveine Du Velay Pages Distillery for yderligere at øge destilleriets viden inden for produktion af likører og koble den med Vedrennes mangeårige ekspertise, erfaring og kærlighed til produktet.

Også i dag foretrækker Vedrenne at bruge lokale, burgundiske frugtproducenter, som sætter økologi og kvalitet i højsædet. Vedrenne-navnet forpligter efter over 90 års produktion, og derfor bruger Vedrenne i dag udelukkende frugt af en kvalitet, som sikrer, at hver dråbe får den fylde og rige smag, som kendetegner Vedrennes produkter og som navnet i dag er kendt for.
Det er denne samme kompromisløse tilgang til kvalitet, som var Joseph Vedrennes udgangspunkt i 1923 – og samme tilgang, som stadig gør, at netop Vedrenne er den producent i verden, som har vundet flest priser for sine likører. Så selvom produktionen er blevet lidt større og mere moderne, er produktet det samme, som det altid har været. Heldigvis.

Mange af Vedrennes produkter kan nydes ”rent” med isterninger, men også bruges til en lang række cocktails, hvor kvaliteten ikke fornægter sig. Derfor er cocktailmixere og bartendere over hele verden bekendt med navnet Vedrenne og bruger deres likører og sirupper i fantastiske cocktails, hvor der ikke er grænser for, hvilke oplevelser, der venter.
Mirabel- eller kirsebærblommelikøren fra prisvindende Vedrenne i Bourgogne er en klar og let gylden likør, som næsten emmer af de solstråler, de modne bær har haft så godt af. De solmodne bær går igen i den sødmefulde aroma, ligesom selve smagen rundes af saftige, fyldige bær og en naturlig syrlighed, som sikrer balancen i den smagfulde likør.
Kan sagtens drikkes som den er over lidt knus is – men hvis det skal være ekstra fint, så top din champagne eller mousserende vin af med lidt Creme de Mirabelle.